Een makkelijke en gezonde snelle soep. Binnen 20 minuten op tafel.
Puntpaprika tomatensoep.
Een makkelijke en gezonde snelle soep. Binnen 20 minuten op tafel.
Ingrediënten
- 3 tomaten
- 1 rood puntpaprika
- 1 ui
- 1 aardappel
- 1 groentebouillonblokje
- 1 tl basilicum
- 350 ml water
- olijfolie
Instructies
- Pel en snijd de ui fijn en fruit de ui glazig in een pan met olijfolie.
- Snijd de tomaten en paprika in stukken en schil de aardappel en snijd in blokjes.
- Zodra de ui glazig is voeg je de blokjes aardappel, paprika en tomaat bij. Bak dit al roerend 3 minuten mee.
- Schenk daarna het water en bouillonblokje bij en laat de soep 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Pureer de soep met een staafmixer tot een mooie gladde stevige soep. Voeg de basilicum toe en roer dit door de soep heen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment