Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BUDGET RECEPTEN DEEGWAREN & SOEPEN RECEPTEN

Puntpaprika tomatensoep.

Een makkelijke en gezonde snelle soep. Binnen 20 minuten op tafel.

Puntpaprika tomatensoep.

Een makkelijke en gezonde snelle soep. Binnen 20 minuten op tafel.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang lunchgerecht, Soep
Porties 4 kopjes

Ingrediënten
  

  • 3 tomaten
  • 1 rood puntpaprika
  • 1 ui
  • 1 aardappel
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 tl basilicum
  • 350 ml water
  • olijfolie

Instructies
 

  • Pel en snijd de ui fijn en fruit de ui glazig in een pan met olijfolie.
  • Snijd de tomaten en paprika in stukken en schil de aardappel en snijd in blokjes.
  • Zodra de ui glazig is voeg je de blokjes aardappel, paprika en tomaat bij. Bak dit al roerend 3 minuten mee.
  • Schenk daarna het water en bouillonblokje bij en laat de soep 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • Pureer de soep met een staafmixer tot een mooie gladde stevige soep. Voeg de basilicum toe en roer dit door de soep heen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord paprika tomatensoep, puntpaprika tomatensoep, soep recepten, tomatensoep

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.