Groentestoofschotel met couscous.

Deze vegetarische stoofschotel zit vol met groente en is een heerlijk gerecht. Ideaal met koude dagen!

Groentestoofschotel met couscous.

Deze vegetarische stoofschotel zit vol met groente en is een heerlijk gerecht. Ideaal met koude dagen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram volkoren couscous
  • ½ aubergine
  • 2 prei
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 winterpeen
  • 1 rood paprika
  • 1 el garam masala kruiden
  • 500 gram tomaten gezeefd passata
  • 1 kippen bouillonblokje
  • scheutje water
  • olijfolie
  • 100 gram witte kaas

Instructies
 

  • Snijd de aubergine in blokjes, prei in ringen, ui in halve ringen, knoflook fijn, paprika in reepjes en de winterpeen in plakjes.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de groente voor 5 minuten aan.
  • Voeg de tomatenpassata, kippen bouillonblokje, garam masala en wat water toe. Breng dit aan de kook en laat dit 15 minuten zachtjes stoven.
  • Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Serveer de couscous met de groentestoofschotel en garneer met wat verkruimeld witte kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord groente, herfst recepten, stoofpotje

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle