Noedels met rundergehakt, paprika en spinazie.

Zin in een smaakvolle en snelle maaltijd? Probeer dan dit heerlijke recept voor roerbaknoedels me rundergehakt, knapperige paprika en verse spinazie.

Noedels met rundergehakt, paprika en spinazie.

Zin in een smaakvolle en snelle maaltijd? Probeer dan dit heerlijke recept voor roerbaknoedels met rundergehakt, knapperige paprika en verse spinazie.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram udonnoedels
  • 1 rode paprika, in reepjes gesneden
  • 1 gele paprika, in reepjes gesneden
  • 2 volle handen verse spinazie
  • 225 gram mager rundergehakt
  • 1 rode ui, in grove stukken gesneden
  • 2 knoflookteentjes, fijngehakt
  • 2 el ketjap manis
  • 1 el sojasaus
  • 1 el honing
  • 1 el currysaus
  • wokolie
  • peper en zout

Instructies
 

  • Kook de udonnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
  • Verhit 1 eetlepel wokolie in een wok op middelhoog vuur. Voeg het rundergehakt toe en bak het rul tot het goed gaar is. Haal het gehakt uit de pan en zet opzij.
  • Voeg nog 1 eetlepel wokolie toe aan de pan. Voeg de gesneden rode ui en knoflook toe en bak tot ze zacht en geurig zijn.
  • Voeg de gesneden paprika's toe aan de pan en roerbak gedurende 3-4 minuten tot ze zacht worden maar nog steeds knapperig.
  • Voeg de spinazie toe aan de pan en roerbak even mee.
  • Voeg het gebakken rundergehakt terug toe aan de pan.
  • In een kom meng je de ketjap manis, sojasaus, honing en currysaus. Giet dit mengsel in de wok.
  • Voeg de gekookte udonnoedels toe aan de pan en meng alles goed door elkaar, zodat de saus de noedels en ingrediënten bedekt.
  • Laat het geheel nog 2-3 minuten sudderen op laag vuur.
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke roerbaknoedels met rundergehakt en gemengde paprika's!
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord eenpansgerechten, noedels, udonnoedels

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2024 | Eten met Danielle