PASTA PESTO SALADE MET PAPRIKA, WORTEL & GEROOKTE KIP.

Ook zo dol op pastasalades? Maak dan eens deze pastasalade met paprika, wortelrasp, gerookte kip, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Super lekker als avondeten of als lunch. Bekijk al mijn salade recepten hier!

Pasta pesto salade met paprika, wortel & gerookte kip.

Ook zo dol op pastasalades? Maak dan eens deze pastasalade met paprika, wortelrasp, gerookte kip, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Super lekker als avondeten of als lunch. 
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram pasta
  • 1 groente bouillonblokje
  • 150 gram gerookte kip
  • 1 rode ui
  • 1 rood paprika
  • 1 geel paprika
  • 3 el rode pesto
  • 75 gram wortelrasp
  • 50 gram rucola sla
  • handje pijnboompitten
  • rasp parmezaanse kaas
  • snuf Italiaanse kruiden
  • scheutje extra olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snijd de kip in kleine blokjes.
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Snijd de ui en paprika's in kleine blokjes en rasp de wortel.
  • Doe de pasta in een kom, samen met de pesto, blokjes kip, rucola sla, paprika, ui, wortel, geraspte parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden en pijnboompitten. Meng alles goed door elkaar met een scheutje olijfolie.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord makkelijke recepten, pasta salade, salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39