Ook zo dol op pastasalades? Maak dan eens deze pastasalade met paprika, wortelrasp, gerookte kip, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Super lekker als avondeten of als lunch. Bekijk al mijn salade recepten hier!



Pasta pesto salade met paprika, wortel & gerookte kip.
Ingrediënten
- 150 gram pasta
- 1 groente bouillonblokje
- 150 gram gerookte kip
- 1 rode ui
- 1 rood paprika
- 1 geel paprika
- 3 el rode pesto
- 75 gram wortelrasp
- 50 gram rucola sla
- handje pijnboompitten
- rasp parmezaanse kaas
- snuf Italiaanse kruiden
- scheutje extra olijfolie
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de kip in kleine blokjes.
- Rooster de pijnboompitten.
- Snijd de ui en paprika's in kleine blokjes en rasp de wortel.
- Doe de pasta in een kom, samen met de pesto, blokjes kip, rucola sla, paprika, ui, wortel, geraspte parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden en pijnboompitten. Meng alles goed door elkaar met een scheutje olijfolie.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle