Knoflookbroodjes.

Deze broodjes of snackjes zijn onwijs lekker en makkelijk om te maken. Ideaal voor bij een kop soep of bij een borrel. Binnen 15 minuten heb jij iets lekkers op tafel en zeker weten dat iedereen hiervan gaat smullen! Kijk snel voor het recept!

Knoflookbroodjes.

Deze broodjes of snackjes zijn onwijs lekker en makkelijk om te maken. Ideaal voor bij een kop soep of bij een borrel. Binnen 15 minuten heb jij iets lekkers op tafel en zeker weten dat iedereen hiervan gaat smullen!
3 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Borrelhapje, Snack
Porties 15 broodjes

Ingrediënten
  

  • 1 Kant en klaar pizzadeeg van Tante Fanny
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • 2 el Paturain cuisine
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 el zoute roomboter
  • 2 handen geraspte parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Smelt de boter en paturain zachtjes in de magnetron.
  • Pers de knoflook uit en voeg dit toe aan de boter.
  • Meng de Italiaanse kruiden toe en roer dit goed door elkaar.
  • Snijd de pizzadeeg horizontaal door de helft. Snijd daarna reepjes van 2 cm breed verticaal.
  • Smeer de reepjes in met de knoflookboter en vouw ze als een strik dubbel (of wat jezelf wilt.)
  • Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk nog eens met de knoflookboter.
  • Bestrooi met de geraspte kaas en bak dit 10 minuten in de oven.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord brood, kindvriendelijkerecepten, knoflook, knoflookbroodje, makkelijkerecepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Knoflookbroodjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk