Deze broodjes of snackjes zijn onwijs lekker & makkelijk om te maken. Ideaal voor bij een kopje soep of bij een borrel. Binnen 15 minuten heb jij iets lekkers op tafel en zeker weten dat iedereen hiervan gaat smullen! Kijk snel voor het recept!
Knoflookbroodjes.
Ingrediënten
- 1 Kant en klaar pizzadeeg van Tante Fanny
- 2 el Italiaanse kruiden
- 2 el Paturain cuisine
- 3 teentjes knoflook
- 2 el zoute roomboter
- 2 handen geraspte parmezaanse kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Smelt de boter en paturain zachtjes in de magnetron.
- Pers de knoflook uit en voeg dit toe aan de boter.
- Roer de Italiaanse kruiden erdoor.
- Snijd de pizzadeeg horizontaal door de helft. Snijd daarna reepjes van 2 cm breed verticaal.
- Smeer de reepjes in met de knoflookboter en vouw ze als een strik dubbel (of wat jezelf wilt.)
- Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk nog eens met de knoflookboter.
- Bestrooi met de geraspte kaas en bak dit 10 minuten in de oven.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leuk om te horen! Dank je wel!
Ik heb geweldige blog posts hier ontdekt. Ik ben gek op je post.
Dus uitstekend!