Een heerlijke pasta bomvol smaak! Snel klaar en super makkelijk om te maken.
Ravioli met paprika & spinazie.
Ingrediënten
- 250 gram verse ravioli 5 formaggio (AH)
- 1 ui
- 1 rood geroosterd paprika (pot)
- 200 gram verse spinazie
- 250 gram kastanje champignons
- 1 groente bouillonblokje
- 125 gram spekreepjes
- ½ bakje kruidenboter
- 40 gram pijnboompitten
- 60 gram geraspte kaas
- olijfolie
Instructies
- Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
- Pel en snipper de ui en snijd de paprika en spinazie in reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Bak de spekjes en voeg de ui erbij. Voeg na 5 minuten de champignons toe.
- Als de champignons gebakken zijn schep je de spinazie, paprika en een half bakje kruidenboter erbij en roerbak dit mee.
- Voeg de ravioli aan de saus toe en schep alles voorzichtig door elkaar.
- Garneer met de pijnboompitten en eventueel geraspte kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Heerlijk!!!