Ravioli met paprika & spinazie.

Een heerlijke pasta bomvol smaak! Snel klaar en super makkelijk om te maken.

Ravioli met paprika & spinazie.

Een heerlijke pasta bomvol smaak! Snel klaar en super makkelijk om te maken.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram verse ravioli 5 formaggio (AH)
  • 1 ui
  • 1 rood geroosterd paprika (pot)
  • 125 gram spekreepjes
  • 250 gram kastanje champignons
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1/2 bakje kruidenboter
  • 40 gram pijnboompitjes
  • 200 gram verse spinazie
  • 60 gram geraspte kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Pel en snipper de ui en snijd de paprika en spinazie in reepjes.
  • Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Bak de spekjes 5 minuten aan en voeg de ui daarna toe. Voeg na 4 minuten de gesneden champignons toe.
  • Voeg als de champignons gebakken zijn de spinazie, paprika en half bakje kruidenboter toe en roerbak dit lekker goed door.
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Voeg de ravioli toe aan de saus en roer alles lekker goed en voorzichtig door.
  • Garneer met de pijnboompitten en eventueel geraspte kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta gerechten, ravioli

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk