Een heerlijke pasta bomvol smaak! Snel klaar en super makkelijk om te maken.
Ravioli met paprika & spinazie.
Ingrediënten
- 250 gram verse ravioli 5 formaggio (AH)
- 1 ui
- 1 rood geroosterd paprika (pot)
- 125 gram spekreepjes
- 250 gram kastanje champignons
- 1 groente bouillonblokje
- 1/2 bakje kruidenboter
- 40 gram pijnboompitjes
- 200 gram verse spinazie
- 60 gram geraspte kaas
- olijfolie
Instructies
- Pel en snipper de ui en snijd de paprika en spinazie in reepjes.
- Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Bak de spekjes 5 minuten aan en voeg de ui daarna toe. Voeg na 4 minuten de gesneden champignons toe.
- Voeg als de champignons gebakken zijn de spinazie, paprika en half bakje kruidenboter toe en roerbak dit lekker goed door.
- Rooster de pijnboompitten.
- Voeg de ravioli toe aan de saus en roer alles lekker goed en voorzichtig door.
- Garneer met de pijnboompitten en eventueel geraspte kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Heerlijk!!!