Sorbetijs van aardbei & banaan.

Dit aardbei-banaan sorbetijs is niet alleen lekker fris, het smaakt ook nog eens lekker romig door de Griekse yoghurt!

Sorbetijs van aardbei & banaan.

Dit aardbei-banaan sorbetijs is niet alleen lekker fris, het smaakt ook nog eens lekker romig door de Griekse yoghurt! 
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 3 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Nagerecht, Tussendoortje
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram diepvriesfruit aardbei & banaan (Fruit Fast)
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 2 zakjes smoeltjes speculaasjes
  • vers fruit

Instructies
 

  • Vermaal in een keukenmachine 2 zakjes smoeltjes speculaasjes tot kruimels.
  • Maak met een blender of staafmixer het bevroren fruit fijn en mix dit met de Griekse yoghurt tot een mooie dikke mengsel.
  • Garneer de schaaltjes met een laagje speculaaskruimels, de sorbetijs en vers fruit.
  • Serveer gelijk, want het smelt snel.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardbei smoothie bowl, feestelijke toetjes, sorbetijs

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39