Een geweldige maaltijdsalade met pasta en kip. Een makkelijke gerecht en snel op tafel. Heerlijk met zelfgemaakte croutons.


Ceasar salade met pasta en kip.
Ingrediënten
- 80 gram pasta penne
- ½ ijsbergsla
- ¼ komkommer
- 2 eieren
- 2 stuks kipfilet
- 2 eieren
- 60 gram magere spekjes
- caesardressing (Cardini's Original)
- geraspte Parmezaanse kaas
- knoflookpoeder
- peper
- zout
- bakboter of olijfolie
- handje pijnboompitten
- handje croutons
Instructies
- Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
- Bak de spekjes krokant, haal uit de pan en zet opzij.
- Kook 2 eieren hard, laat afkoelen en snijd in stukjes.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Bestrooi de kip met knoflookpoeder, peper en zout en bak in een beetje olijfolie of boter gaar.
- Snijd de sla in grove stukken, de komkommer in stukjes en doe dit in een kom met een scheut caesardressing.
- Meng de afgekoelde pasta en ei erbij.
- Snijd de kipfilets in reepjes en voeg dit samen met de spekjes toe aan de salade.
- Bestrooi de salade met de pijnboompitten, geraspte parmezaanse kaas en croutons.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle