Caesar salade met pasta en kip.

Een geweldige maaltijdsalade met pasta en kip. Een makkelijke gerecht en snel op tafel. Heerlijk met zelfgemaakte croutons.

Ceasar salade met pasta en kip.

Een geweldige maaltijdsalade met pasta en kip. Een makkelijke gerecht en snel op tafel. Heerlijk met zelfgemaakte croutons.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 80 gram pasta penne
  • ½ ijsbergsla
  • ¼ komkommer
  • 2 eieren
  • 2 stuks kipfilet
  • 2 eieren
  • 60 gram magere spekjes
  • caesardressing (Cardini's Original)
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • knoflookpoeder
  • peper
  • zout
  • bakboter of olijfolie
  • handje pijnboompitten
  • handje croutons

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
  • Bak de spekjes krokant, haal uit de pan en zet opzij.
  • Kook 2 eieren hard, laat afkoelen en snijd in stukjes.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Bestrooi de kip met knoflookpoeder, peper en zout en bak in een beetje olijfolie of boter gaar.
  • Snijd de sla in grove stukken, de komkommer in stukjes en doe dit in een kom met een scheut caesardressing.
  • Meng de afgekoelde pasta en ei erbij.
  • Snijd de kipfilets in reepjes en voeg dit samen met de spekjes toe aan de salade.
  • Bestrooi de salade met de pijnboompitten, geraspte parmezaanse kaas en croutons.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord ceasersalade, Kip & Gevogelte, salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk