Tagliatelle pesto met varkenshaas.

Een heerlijke pasta gevuld met champignons, paprika en stukjes varkensvlees. Een makkelijk gerecht en binnen 25 minuten op tafel!

Tagliatelle pesto met varkenshaas.

Een heerlijke pasta gevuld met champignons, paprika en stukjes varkensvlees. Een makkelijk gerecht en binnen 25 minuten op tafel!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram tagliatelle
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 rood paprika
  • 200 gram kastanje champignons
  • flinke el groene pesto
  • scheutje kookroom
  • 1 stuk varkenshaas culinair (jumbo)
  • Scheutje Ketjap manis
  • zout
  • peper
  • knoflookpoeder
  • handje pijnboompitten
  • hand rucola sla
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle met een groente bouillonblokje beetgaar en bewaar een scheutje pasta water voor later.
  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
  • Snijd het vlees in blokjes en marineer met de peper, zout en knoflookpoeder met wat olijfolie en zet opzij.
  • Pel en snipper de ui en knoflook, snijd de paprika in stukjes en de champignons in kwarten.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook en paprika op laag vuur.
  • Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak het vlees gaar met een scheutje ketjap manis .
  • Voeg een flinke el groene pesto met een scheutje pasta water en kookroom bij de ui en paprika zodat dit een heerlijke saus gaat worden. (eventueel peper en zout naar smaak toevoegen)
  • Voeg de pasta toe en roer alles voorzichtig door elkaar. eventueel nog met een snuf zout en peper naar smaak.
  • Garneer met de gebakken varkenshaas, rucola sla en pijnboompitten. Ook erg lekker met wat geraspte parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pastagerechten, varkenshaas

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Tagliatelle pesto met varkenshaas.

  1. 5 sterren
    Vandaag gemaakt en we hebben er van gesmuld. Sowieso zijn alle recepten die we steeds uit je weekmenu maken erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk