Een heerlijke pasta gevuld met champignons, paprika en stukjes varkensvlees. Een makkelijk gerecht en binnen 25 minuten op tafel!


Tagliatelle pesto met varkenshaas.
Ingrediënten
- 200 gram tagliatelle
- 1 groente bouillonblokje
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 rood paprika
- 200 gram kastanje champignons
- flinke el groene pesto
- scheutje kookroom
- 1 stuk varkenshaas culinair (jumbo)
- Scheutje Ketjap manis
- zout
- peper
- knoflookpoeder
- handje pijnboompitten
- hand rucola sla
- parmezaanse kaas
- olijfolie
Instructies
- Kook de tagliatelle met een groente bouillonblokje beetgaar en bewaar een scheutje pasta water voor later.
- Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
- Snijd het vlees in blokjes en marineer met de peper, zout en knoflookpoeder met wat olijfolie en zet opzij.
- Pel en snipper de ui en knoflook, snijd de paprika in stukjes en de champignons in kwarten.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook en paprika op laag vuur.
- Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak het vlees gaar met een scheutje ketjap manis .
- Voeg een flinke el groene pesto met een scheutje pasta water en kookroom bij de ui en paprika zodat dit een heerlijke saus gaat worden. (eventueel peper en zout naar smaak toevoegen)
- Voeg de pasta toe en roer alles voorzichtig door elkaar. eventueel nog met een snuf zout en peper naar smaak.
- Garneer met de gebakken varkenshaas, rucola sla en pijnboompitten. Ook erg lekker met wat geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
wat leuk om te horen Nynke!
Vandaag gemaakt en we hebben er van gesmuld. Sowieso zijn alle recepten die we steeds uit je weekmenu maken erg lekker!