Tagliatelle pesto met varkenshaas.

Een heerlijke pasta gevuld met champignons, paprika en stukjes varkensvlees. Een makkelijk gerecht en binnen 25 minuten op tafel!

Tagliatelle pesto met varkenshaas.

Hier is een recept voor een heerlijke pasta gevuld met champignons, paprika en stukjes varkensvlees
5 van 3 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram tagliatelle
  • 1 stuk varkenshaas (ongeveer 300 gram)
  • 1 rood paprika, in reepjes gesneden
  • 1 ui, fijngehakt
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 200 gram kastanje champignons, in plakjes
  • 2 el groene pesto
  • scheutje kookroom
  • scheutje Ketjap manis
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak
  • knoflookpoeder naar smaak
  • handje pijnboompitten, licht geroosterd
  • hand rucola sla
  • parmezaanse kaas, geraspt
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking. Giet af wanneer de pasta al dente is.
  • Snijd de varkenshaas in dunne plakjes en kruid met zout, peper en knoflookpoeder.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de plakjes varkenshaas tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en zet opzij.
  • Voeg nog wat olijfolie toe aan de pan en fruit de fijngehakte ui en knoflook tot ze zacht zijn.
  • Voeg de gesneden paprika en champignons toe. Bak ze tot ze zacht zijn.
  • Voeg de gebakken varkenshaas weer toe aan de pan. Roer de groene pesto erdoor en voeg een scheutje kookroom en ketjap manis toe. Laat het geheel sudderen tot de saus iets is ingedikt.
  • Breng de saus op smaak met zout, peper en knoflookpoeder naar smaak.
  • Meng de gekookte tagliatelle door de saus zodat de pasta goed bedekt is.
  • Serveer de tagliatelle op borden, garneer met rucola, geroosterde pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pastagerechten, varkenshaas

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

5 thoughts on “Tagliatelle pesto met varkenshaas.

  1. 5 sterren
    Wat een super lekker recept! We hebben heerlijk gegeten, mijn man gaf het een 10!
    Het is wel vrij veel voor 2 personen, maar de helft lekker in de vriezer gedaan, kunnen we er nog een keer van eten.

  2. 5 sterren
    Vandaag gemaakt en we hebben er van gesmuld. Sowieso zijn alle recepten die we steeds uit je weekmenu maken erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39