Een heerlijke bolognese saus vol met verborgen groente. Door de groente te hakken in een keukenmachine zullen de kinderen zeker smullen van al die verborgen groente.



Spaghetti bolognese.
Ingrediënten
- 350 gram spaghetti
- 300 gram rundergehakt
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 wortel
- 1 courgette
- 1 groente bouillonblokje
- 1 pak tomaten passata (500 ml)
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 el italiaanse kruiden
- zout
- peper
- olijfolie
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Hak de wortel en de courgette in de keukenmachine fijn of snijd in kleine stukjes.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg na 3 minuten het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de stukjes wortel en courgette toe en bak dit 5 minuten mee.
- Voeg de tomaten passata, gepelde tomaten en de Italiaanse kruiden toe met 1 groente bouillonblokje en laat dit 10 minuten pruttelen. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe.
- Garneer eventueel met wat Parmezaanse kaas
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle