Spaghetti bolognese.

Een heerlijke bolognese saus vol met verborgen groente. Door de groente te hakken in een keukenmachine zullen de kinderen zeker smullen van al die verborgen groente.

Spaghetti bolognese.

Een heerlijke bolognese saus vol met verborgen groenten. Door de groente te hakken in een keukenmachine zullen de kinderen zeker smullen.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 350 gram spaghetti
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 wortel
  • 1 courgette
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 pak tomaten passata (500 ml)
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 el italiaanse kruiden
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Hak de wortel en de courgette in de keukenmachine fijn of snijd in kleine stukjes.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg na 3 minuten het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de stukjes wortel en courgette toe en bak dit 5 minuten mee.
  • Voeg de tomaten passata, gepelde tomaten en de Italiaanse kruiden toe met 1 groente bouillonblokje en laat dit 10 minuten pruttelen. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe.
  • Garneer eventueel met wat Parmezaanse kaas
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gehakt, pasta, pasta bolognese

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk