Cinnamon rolls.

De lekkerste zoete kaneelbroodjes maak je heel simpel zelf. De calorieën vergeten wij even vandaag, want als je er al naar kijkt vliegen de extra ‘ ROLLS ‘ eraan

Cinnamon rolls.

Heerlijke warme zoete kaneelbroodjes, hier zal iedereen blij van worden!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Breakfast, Koek & Gebak
Porties 6 rolls

Ingrediënten
  

  • 1 blik croissantdeeg 6 stuks
  • 50 gram roomboter (ongezouten)
  • 6 el bruine suiker
  • 1 el witte suiker
  • 3 el kaneelpoeder

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Dit staat ook op verpakking van croissantdeeg vermeld.
  • Doe de boter in een kom en smelt de boter zachtjes in de magnetron.
  • Meng het suiker en kaneelpoeder in een bakje met elkaar.
  • Rol het croissantdeeg uit en snijd via de stippellijn 3 rechthoekige plakken uit. De schuine stippellijn maak je dicht met de vingers. (Je hebt dan 2 croissantplalkjes aan elkaar vast)
  • Smeer de 3 plakken croissantdeeg in met de gesmolten boter en bestrooi met het suiker en kaneelmengsel.
  • Rol de croissantdeeg in de lengte op en snijd in de lengte in 2 stukken.
  • Rol dit op en leg ze in een ingevette muffinvorm. Ik gebruik vaak bakspray.
  • Mocht je nog wat gesmolten boter over hebben? Dan kan je ze hier mee insmeren.
  • Zet de broodjes 10 minuten in de oven en klaar!
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord kaneelbroodjes, makkelijke recepten, zoetigheid
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk