De lekkerste zoete kaneelbroodjes maak je heel simpel zelf. De calorieën vergeten wij even vandaag, want als je er al naar kijkt vliegen de extra ‘ ROLLS ‘ eraan!
Cinnamon rolls.
Ingrediënten
- 1 blik croissantdeeg 6 stuks
- 50 gram roomboter (ongezouten)
- 6 el bruine suiker
- 1 el witte suiker
- 3 el kaneelpoeder
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de boter in een kom en smelt de boter zachtjes in de magnetron.
- Meng het suiker en kaneelpoeder in een bakje met elkaar.
- Rol het croissantdeeg uit en snijd via de stippellijn 3 rechthoekige plakken uit. De schuine stippellijn maak je dicht met de vingers. (Je hebt dan 2 croissantplalkjes aan elkaar vast)
- Smeer de 3 plakken croissantdeeg in met de gesmolten boter en bestrooi met het suiker en kaneelmengsel.
- Rol de croissantdeeg in de lengte op en snijd in de lengte in 2 stukken.
- Rol dit op en leg ze in een ingevette muffinvorm. Ik gebruik vaak bakspray.
- Mocht je nog wat gesmolten boter over hebben? Dan kan je ze hier mee insmeren.
- Zet de broodjes 10 minuten in de oven en klaar!
- Eetsmakelijk!











Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle