Mexicaanse rijstschotel.

Een makkelijk gerecht dat binnen 20 minuten op tafel staat. Een lekker Mexicaans gerecht die iedereen wel lust!

Mexicaanse rijstschotel.

Een makkelijk gerecht dat binnen 20 minuten op tafel staat. Een lekker Mexicaans gerecht die iedereen wel lust!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram Volkorenrijst
  • 400 gram Mexicaanse wolgroente
  • 300 gram Kipfiletblokjes
  • 4 eieren
  • 1 zakje Taco kruiden
  • 100 ml water
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens bereiding op verpakking.
  • Snijd de kipfilet in blokjes en roerbak de kipfiletblokjes op hoog vuur met wat olijfolie in een wokpan.
  • Voeg na 5 minuten de wokgroente toe en roerbak dit op middelhoog vuur 5 minuten.
  • Voeg de taco kruiden met 100 ml water toe, roer dit goed door de groente en zet het vuur zacht.
  • Bak ondertussen in een koekenpan 4 omeletten.
  • Giet de rijst af en voeg dit toe aan de groente en kip. Roer dit goed om en zet het vuur uit.
  • Serveer de rijst met de omelet en peper & zout.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord rijst, wokgroenten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk