Een makkelijk gerecht dat binnen 20 minuten op tafel staat. Een lekker Mexicaans gerecht die iedereen wel lust!
Mexicaanse rijstschotel.
Ingrediënten
- 300 gram Volkorenrijst
- 400 gram Mexicaanse wolgroente
- 300 gram Kipfiletblokjes
- 4 eieren
- 1 zakje Taco kruiden
- 100 ml water
- peper
- zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
- Snijd de kipfilet in blokjes en roerbak de kipfiletblokjes op hoog vuur met wat olijfolie in een wokpan.
- Voeg na 5 minuten de wokgroente toe en roerbak dit op middelhoog vuur 5 minuten mee.
- Voeg de taco kruiden met 100 ml water toe, roer dit goed door de groente en zet het vuur zacht.
- Bak ondertussen in een koekenpan 4 omeletten.
- Giet de rijst af en voeg dit toe aan de groente en kip. Roer dit goed om en zet het vuur uit.
- Serveer de rijst met de omelet en peper & zout.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle