Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Bloemkool met gekookte aardappeltjes.

Aardappeltjes met bloemkool blijft altijd lekker! Ideaal met een stukje vlees.

Bloemkool met gekookte aardappeltjes

Aardappeltjes met bloemkool blijft altijd lekker! Ideaal met een stukje vlees.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 25 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1/2 bloemkool
  • 500 gram kruimige aardappelen
  • 1 groentebouillonblokje
  • snuf zout
  • 2 rundersaucijzen
  • 1 el juspoeder
  • scheut water

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en kook de aardappelen in 20 minuten met een snuf zout gaar.
  • Snijd de bloemkool in roosjes en was de bloemkool. Kook de bloemkool met 1 groentebouillonblokje in 15 minuten beetgaar.
  • Verwarm wat bakboter in een koekenpan en bak in ongeveer 20 minuten de saucijzen bruin en gaar.
  • Giet de aardappelen en bloemkool af.
  • Haal de saucijzen uit de pan en maak van het bakvet een jus. Voeg de juspoeder met een scheut water toe. Breng dit al roerend met een garde aan de kook en klaar is uw jus.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappeltjes, bloemkool, prakje

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.