Aardappeltjes met bloemkool blijft altijd lekker! Ideaal met een stukje vlees.
Bloemkool met gekookte aardappeltjes
Ingrediënten
- 1/2 bloemkool
- 500 gram kruimige aardappelen
- 1 groente bouillonblokje
- snuf zout
- 2 rundersaucijzen
- 1 el juspoeder
- scheut water
- bakboter
Instructies
- Schil de aardappelen en kook de aardappelen in 20 minuten met een snuf zout gaar.
- Snijd de bloemkool in roosjes en was de bloemkool. Kook de bloemkool met 1 groente bouillonblokje in 15 minuten beetgaar.
- Verwarm wat bakboter in een koekenpan en bak in ongeveer 20 minuten de saucijzen bruin en gaar.
- Giet de aardappelen en bloemkool af.
- Haal de saucijzen uit de pan en maak van het bakvet een jus. Voeg de juspoeder met een scheut water toe. Breng dit al roerend met een garde aan de kook en klaar is de jus.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle