Een heerlijk broodje met avocado, spinazie, champignons, paprika en taugé. Makkelijk om te maken en niet alleen lekker maar ook nog eens gezond! Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!



Pitabroodje met avocado & champignons.
Ingrediënten
- 2 pitabroodjes
- 1 avocado
- handje champignons
- 1/2 rood paprika
- handje spinazie
- handje taugé
- scheutje sojasaus
- zout
- peper
- olijfolie
Instructies
- Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
- Snijd de champignons in plakjes en de paprika in kleine blokjes.
- Verwarm wat olijfolie in een koekenpan. Voeg de champignons en paprika toe en breng op smaak met een scheutje sojasaus. Bak dit 5 minuten.
- Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado fijn en voeg een snuf zout en peper toe.
- Verdeel de avocado over de pitabroodjes en garneer met wat spinazieblaadjes, gebakken champignons, paprika en taugé.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle