Pitabroodje met avocado & champignons.

Een heerlijk broodje met avocado, spinazie, champignons, paprika en taugé. Makkelijk om te maken en niet alleen lekker maar ook nog eens gezond! Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!

Pitabroodje met avocado & champignons.

Een heerlijk broodje met avocado, spinazie, champignons, paprika en taugé. Makkelijk om te maken en niet alleen lekker maar ook nog eens gezond!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 pitabroodjes

Ingrediënten
  

  • 2 pitabroodjes
  • 1 avocado
  • handje champignons
  • 1/2 rood paprika
  • handje spinazie
  • handje taugé
  • scheutje sojasaus
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
  • Snijd de champignons in plakjes en de paprika in kleine blokjes.
  • Verwarm wat olijfolie in een koekenpan. Voeg de champignons en paprika toe en breng op smaak met een scheutje sojasaus. Bak dit 5 minuten.
  • Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado fijn en voeg een snuf zout en peper toe.
  • Verdeel de avocado over de pitabroodjes en garneer met wat spinazieblaadjes, gebakken champignons, paprika en taugé.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gezonde recepten, makkelijke recepten, pitabroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle