Aardappeltjes met groente met vlees oftewel een AGV is altijd lekker en makkelijk om te maken.
Snijbonen met gekookte aardappeltjes.
Ingrediënten
- 400 gram aardappelen
- 400 gram snijbonen
- 2 kipschnitzels
- 1 groentebouillon blokje
- snuf zout
- bakboter
- juspoeder van maggi
Instructies
- Schil de aardappelen en kook de aardappelen in 20 minuten met een snuf zout gaar.
- Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd in kleine reepjes. Was de snijbonen en kook de snijbonen met 1 groentebouillon blokje in 15 minuten beetgaar.
- Verwarm wat bakboter in een koekenpan en bak in ongeveer 10 minuten de kipschnitzels bruin en gaar. Wel regelmatig omkeren.
- Giet de aardappelen en snijbonen af.
- Haal de schnitzels uit de pan en maak van het bakvet een jus. Voeg de juspoeder met een scheut water toe. Breng dit al roerend met een garde aan de kook en klaar is de jus.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle