Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BUDGET RECEPTEN HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Snijbonen met gekookte aardappeltjes.

Aardappeltjes met groente met vlees oftewel een AGV is altijd lekker en makkelijk om te maken.

Snijbonen met gekookte aardappeltjes.

Aardappeltjes met groente met vlees oftewel een AGV is altijd lekker en makkelijk om te maken.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram aardappelen
  • 400 gram snijbonen
  • 2 kipschnitzels
  • 1 groentebouillon blokje
  • snuf zout
  • bakboter
  • juspoeder van maggi

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en kook de aardappelen in 20 minuten met een snuf zout gaar.
  • Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd in kleine reepjes. Was de snijbonen en kook de snijbonen met 1 groentebouillon blokje in 15 minuten beetgaar.
  • Verwarm wat bakboter in een koekenpan en bak in ongeveer 10 minuten de kipschnitzels bruin en gaar. Wel regelmatig omkeren.
  • Giet de aardappelen en snijbonen af.
  • Haal de schnitzels uit de pan en maak van het bakvet een jus. Voeg de juspoeder met een scheut water toe. Breng dit al roerend met een garde aan de kook en klaar is de jus.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappelen, groente

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.