Noedels met wortel & spinazie.

Ook zo zin in noedels en geen zin om lang in de keuken te staan? Dan kan je dit gerecht zeker eens maken!
Je zou het ook met spaghetti of pasta kunnen maken.

Noedels met wortel & spinazie.

Ook zo zin in noedels en geen zin om lang in de keuken te staan? Dan kan je dit gerecht zeker eens maken! Je zou het ook met spaghetti kunnen maken.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 1 kipfilet
  • 200 gram spinazie
  • 150 gram wortelrasp
  • 5 teentjes knoflook
  • 1 el kerrie
  • 1 el groene pesto
  • 1 el ketjap manis
  • 1 zak kant en klaar woknoedels van conimex ( of van tokoc)
  • eventueel sesamzaadjes

Instructies
 

  • Snijd de kip in dunne reepjes, de ui fijn en pers de knoflook.
  • Bak de kipfilet met wat olijfolie en kerriekruiden in een wokpan en voeg na 1 minuut de knoflook en ui toe. Bak dit even goed aan.
  • Rasp de wortels of gebruik een kant en klaar zakje en voeg de helft toe aan de wokpan. Voeg ook de spinazie toe en roerbak dit mee.
  • Schep de groene pesto en de ketjap manis toe en meng de noedels aan de groenten. Roer dit op laag vuur goed door elkaar heen.
  • Garneer met wat geraspte wortel en sesamzaadjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord makkelijke recepten, noedels, noedelsrecepten, noodles, spinazie

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk