Tortellini met carpaccio salade.

Een heerlijk gerecht met tortellini gevuld met pompoen & appel wat het gerecht heerlijk fris maakt. En daarbij een carpaccio salade. Een gerecht die snel op tafel staat en lekker is! Bekijk al mijn salade recepten hier!

Tortellini met carpaccio salade.

Een heerlijk gerecht met tortellini gevuld met pompoen & appel wat het gerecht heerlijk fris maakt. En daarbij een carpaccio salade. Een gerecht die snel op tafel staat en lekker is!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 180 gram tortellini (pompoen & appel) van KoRo
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 1 geel paprika
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 6 snoeptomaten
  • 80 gram boursin Knoflook & Fijne Kruiden
  • zakje veldsla
  • 1 pakje carpaccio
  • parmezaanse kaas
  • pijnboompitten
  • olijfolie

dressing voor de salade:

  • 1 tl honig
  • 2 tl olijfolie
  • 1 tl balsamicoazijn

Instructies
 

  • Kook de tortellini met een bouillonblokje beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
  • Pel en snipper de ui, snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes, de paprika in grove stukken en de snoeptomaatjes door de helft.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg de ui met de zongedroogde tomaten, paprika en tomaten toe en bak dit even aan. Voeg na 5 minuten de Boursin toe en laat dit even zachtjes pruttelen.
  • Roer de tortellini voorzichtig door de saus en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Maak de dressing en meng de sla met de dressing.
  • Garneer de borden met sla, carpaccio, tortellini met wat pijnboompitten en parmezaanse kaas en
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord carpaccio, pasta salade, tortellini

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk