Een heerlijk gerecht met tortellini gevuld met pompoen & appel wat het gerecht heerlijk fris maakt. En daarbij een carpaccio salade. Een gerecht die snel op tafel staat en lekker is! Bekijk al mijn salade recepten hier!


Tortellini met carpaccio salade.
Ingrediënten
- 180 gram tortellini (pompoen & appel) van KoRo
- 1 groente bouillonblokje
- 1 ui
- 1 geel paprika
- 4 zongedroogde tomaten
- 6 snoeptomaten
- 80 gram boursin Knoflook & Fijne Kruiden
- zakje veldsla
- 1 pakje carpaccio
- parmezaanse kaas
- pijnboompitten
- olijfolie
dressing voor de salade:
- 1 tl honig
- 2 tl olijfolie
- 1 tl balsamicoazijn
Instructies
- Kook de tortellini met een bouillonblokje beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
- Pel en snipper de ui, snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes, de paprika in grove stukken en de snoeptomaatjes door de helft.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg de ui met de zongedroogde tomaten, paprika en tomaten toe en bak dit even aan. Voeg na 5 minuten de Boursin toe en laat dit even zachtjes pruttelen.
- Roer de tortellini voorzichtig door de saus en breng eventueel op smaak met zout en peper.
- Maak de dressing en meng de sla met de dressing.
- Garneer de borden met sla, carpaccio, tortellini met wat pijnboompitten en parmezaanse kaas en
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle