Heerlijk smullen met dit recept met noedels in Teriyakisaus.
Noedels in Teriyakisaus.
Ingrediënten
- 150 gram noedels
- 1 kipfilet
- 1 el 5 kruidenmengsel
- 200 gram Chinese wokgroente
- 5 el Teriyaki woksaus
- 1 ui
- 2 eieren
- peper
- zout
- olijfolie
- sesamzaadjes
Instructies
- Snijd de kip in reepjes en marineer met de 5 kruidenmengsel en een klein scheutje olijfolie.
- Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Verhit olijfolie in een wok en wok de kipfiletreepjes 3 minuten.
- Snipper de ui en voeg dit samen met de wokgroente toe.
- Voeg na 5 minuten de Teriyaki saus toe en laat dit 1 minuut zachtjes mee pruttelen.
- Maak met 2 eieren een omelet in een koekenpan. De omelet kan je in reepjes of in stukjes snijden.
- Voeg de stukjes of reepjes ui toe aan de noedels en roer alles goed om. (Je kan de stukjes omelet er doorheen doen of reepjes ei als garnering gebruiken)
- Garneer met wat sesamzaadjes
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Dit was heerlijk, Dank je wel.