Noedels in Teriyakisaus.

Heerlijk smullen met dit recept met noedels in Teriyakisaus.

Noedels in Teriyakisaus.

Heerlijk smullen met dit recept met noedels in Teriyakisaus.
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram noedels
  • 1 kipfilet
  • 1 el 5 kruidenmengsel
  • 200 gram Chinese wokgroente
  • 5 el Teriyaki woksaus
  • 1 ui
  • 2 eieren
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • sesamzaadjes

Instructies
 

  • Snijd de kip in reepjes en marineer met de 5 kruidenmengsel en een klein scheutje olijfolie.
  • Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Verhit olijfolie in een wok en wok de kipfiletreepjes 3 minuten.
  • Snipper de ui en voeg dit samen met de wokgroente toe.
  • Voeg na 5 minuten de Teriyaki saus toe en laat dit 1 minuut zachtjes mee pruttelen.
  • Maak met 2 eieren een omelet in een koekenpan. De omelet kan je in reepjes of in stukjes snijden.
  • Voeg de stukjes of reepjes ui toe aan de noedels en roer alles goed om. (Je kan de stukjes omelet er doorheen doen of reepjes ei als garnering gebruiken)
  • Garneer met wat sesamzaadjes
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord 1pans gerechten, bami, noedels, noedelsrecepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Noedels in Teriyakisaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk