Komkommersalade.

Dit recept biedt een heerlijk frisse en smaakvolle komkommersalade die perfect is voor een lichte maaltijd of als bijgerecht bij gegrild vlees of vis.

Komkommersalade

Dit recept biedt een heerlijk frisse en smaakvolle komkommersalade die perfect is voor een lichte maaltijd of als bijgerecht bij gegrild vlees of vis.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 komkommer
  • 1 klein rood uitje, dunne reepjes gesneden
  • ½ kop volle yoghurt
  • 2 flinke el slasaus
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout naar smaak
  • ½ tl knoflookpoeder
  • 1 tl gedroogde munt
  • 1 tl gedroogde bieslook
  • 1 el suiker

Instructies
 

  • Was de komkommer en snijd hem in dunne halve plakjes. Snijd het kleine rode uitje ook in dunne halve ringen.
  • Plaats de plakjes komkommer en ui in een kom en voeg een snufje zout en peper toe.
  • In een andere kom, meng de volle yoghurt, slasaus, olijfolie, gedroogde munt, gedroogde bieslook, knoflookzout en suiker. Roer goed om alle ingrediënten te combineren.
  • Voeg de komkommer en ui toe aan de dressing in de andere kom en meng alles voorzichtig zodat de plakjes goed bedekt zijn met de dressing.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord frisse salade, komkommer

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39