Simpele knoflook kaasbroodjes. Ideaal voor de lunch of als snack.
Knoflook kaashapjes.
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg Tante Fanny
- ¼ rood paprika
- 1 klein ui
- 2 teentjes knoflook
- geraspte kaas
- olijfolie
- snuf zout
- snuf peper
- snuf italiaanse kruiden
- 1 el chilisaus
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rol het bladerdeeg uit en haal met een wijnglas mooie rondjes uit het bladerdeeg.
- Pel en pers de knoflook en meng dit in een bakje met wat olijfolie. Smeer de bladerdeeghapjes hiermee in.
- Pel en snipper de ui en paprika. Dit doe ik zelf met een keukenmachine. Meng de ui/paprika mengsel met 1 el chilisaus.
- Schep op elk bladerdeeghapje een schepje ui/paprikamengsel en smeer dit wat uit.
- Bestrooi de hapjes met wat zout, peper en Italiaanse kruiden.
- Daarna bestrooi je de hapjes met wat geraspte kaas.
- Bak de bladerdeeghapjes 20 minuten goudbruin in de oven.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle