Knoflook kaashapjes.

Simpele knoflook kaasbroodjes. Ideaal voor de lunch of als snack.

Knoflook kaashapjes.

Simpele knoflook kaasbroodjes. Ideaal voor de lunch of als snack.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Borrelhapje, lunchgerecht
Porties 20 stuks

Ingrediënten
  

  • 1 pak bladerdeeg Tante Fanny
  • ¼ rood paprika
  • 1 klein ui
  • 2 teentjes knoflook
  • geraspte kaas
  • olijfolie
  • snuf zout
  • snuf peper
  • snuf italiaanse kruiden
  • 1 el chilisaus

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit en haal met een wijnglas mooie rondjes uit het bladerdeeg.
  • Pel en pers de knoflook en meng dit in een bakje met wat olijfolie. Smeer de bladerdeeghapjes hiermee in.
  • Pel en snipper de ui en paprika. Dit doe ik zelf met een keukenmachine. Meng de ui/paprika mengsel met 1 el chilisaus.
  • Schep op elk bladerdeeghapje een schepje ui/paprikamengsel en smeer dit wat uit.
  • Bestrooi de hapjes met wat zout, peper en Italiaanse kruiden.
  • Daarna bestrooi je de hapjes met wat geraspte kaas.
  • Bak de bladerdeeghapjes 20 minuten goudbruin in de oven.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeg hapjes, kaasbroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk