Gehaktballetjes met mozzarella.

Zin in iets lekkers? Dan kan je deze pastasaus met mozzarella gehaktballetjes zeker eens maken!

Gehaktballetjes met mozzarella.

Zin in iets lekkers? Dan kan je deze gehaktballetjes gevuld met mozzarella zeker eens maken!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 25 min
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram half om half gehakt
  • 2  teentjes knoflook
  • 1 ei
  • 1 el oregano
  • 1 kopje paneermeel
  • 1 zakje mozzarella
  • 1 pot pastasaus naar keuze
  • snuf peper
  • snuf zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Meng het gehakt in een kom met de geperste knoflook, ei en oregano, 2 eetlepels pastasaus, peper en zout. Voeg het paneermeel toe tot je een mooi geheel krijgt.
  • Snijd de mozzarella in kleine stukjes (blokjes). Maak gehaktballetjes van ongeveer 4 cm. Duw in elk gehaktballetje een stukje mozzarella en rol de bal weer helemaal goed dicht.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak hier de gehaktballetjes rondom bruin.
  • Giet de overige pastasaus erbij, plaats een deksel op de pan en laat dit zo’n 10-12 minuten sudderen.
  • Een heerlijke saus voorbij de pasta.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gehaktballetjes, mozzarella gehaktballetjes, pastasaus

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk