Zin in iets lekkers? Dan kan je deze pastasaus met mozzarella gehaktballetjes zeker eens maken!
Gehaktballetjes met mozzarella.
Ingrediënten
- 300 gram half om half gehakt
- 2 teentjes knoflook
- 1 ei
- 1 el oregano
- 1 kopje paneermeel
- 1 zak mozzarella mini's
- 1 pot pastasaus naar keuze
- snuf peper
- snuf zout
- olijfolie
Instructies
- Meng het gehakt in een kom met de geperste knoflook, ei en oregano, 2 eetlepels pastasaus, peper en zout. Voeg het paneermeel toe tot je een mooi geheel krijgt.
- Maak gehaktballetjes van ongeveer 4 cm. Duw in elk gehaktballetje een mozzarella mini en rol de bal weer helemaal goed dicht.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak hier de gehaktballetjes rondom bruin.
- Giet de overige pastasaus erbij, plaats een deksel op de pan en laat dit zo’n 10-12 minuten zachtjes sudderen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle