Gehaktballetjes met mozzarella.

Zin in iets lekkers? Dan kan je deze pastasaus met mozzarella gehaktballetjes zeker eens maken!

Gehaktballetjes met mozzarella.

Zin in iets lekkers? Dan kan je deze gehaktballetjes gevuld met mozzarella zeker eens maken!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram half om half gehakt
  • 2  teentjes knoflook
  • 1 ei
  • 1 el oregano
  • 1 kopje paneermeel
  • 1 zak mozzarella mini's
  • 1 pot pastasaus naar keuze
  • snuf peper
  • snuf zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Meng het gehakt in een kom met de geperste knoflook, ei en oregano, 2 eetlepels pastasaus, peper en zout. Voeg het paneermeel toe tot je een mooi geheel krijgt.
  • Maak gehaktballetjes van ongeveer 4 cm. Duw in elk gehaktballetje een mozzarella mini en rol de bal weer helemaal goed dicht.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak hier de gehaktballetjes rondom bruin.
  • Giet de overige pastasaus erbij, plaats een deksel op de pan en laat dit zo’n 10-12 minuten zachtjes sudderen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gehaktballetjes, mozzarella gehaktballetjes, pastasaus

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk