Gehaktballetjes met mozzarella.

Geniet van deze heerlijke gehaktballetjes met een verrassende mozzarella vulling!

Gehaktballetjes met mozzarella.

Geniet van deze heerlijke gehaktballetjes met een verrassende mozzarella vulling!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram half om half gehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 ei
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 kopje paneermeel
  • 1 zak mozzarella mini's
  • 1 pot pastasaus naar keuze
  • snuf peper
  • snuf zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • In een grote kom meng je het gehakt, fijngehakte knoflook, ei, oregano, paneermeel, 2 el pastasaus, peper en zout. Kneed het mengsel goed door tot alle ingrediënten goed zijn gemengd.
  • Neem een kleine hoeveelheid van het gehaktmengsel en vorm er een plat schijfje van. Plaats een mozzarella mini in het midden en vouw het gehakt eromheen, zodat je een gehaktballetje met mozzarella vulling krijgt. Zorg ervoor dat de mozzarella volledig is bedekt met gehakt.
  • Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Bak de gehaktballetjes aan alle kanten goudbruin. Dit zorgt ervoor dat de buitenkant van de gehaktballetjes een heerlijk krokant korstje krijgt.
  • Giet de overige pastasaus erbij, plaats een deksel op de pan en laat dit zo’n 10-12 minuten zachtjes sudderen.
  • Serveer de gehaktballetjes met mozzarella bovenop een bedje van pasta, rijst of een frisse salade.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gehaktballetjes, mozzarella gehaktballetjes, pastasaus

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39