Ook zo dol op aardappelsalade? Binnen 20 minuten heb je al een heerlijke salade op tafel. Ideaal als bijgerecht bij een bbq of als lunch.


Aardappelsalade met doperwten.
Ingrediënten
- 3 grote aardappelen of 5 kleintjes
- ½ rood ui
- 4 augurken
- 8 zilveruitjes
- volle hand diepvries doperwten
- 1 ei
- 2 el mayonaise
- mini scheutje witte azijn
- snuf gedroogde bieslook (kan ook vers)
- snuf gedroogde peterselie (kan ook vers)
- zout
- peper
Instructies
- Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook de aardappelblokjes beetgaar.
- Voeg de laatste 2 minuten een hand diepvries doperwten toe. Spoel de aardappelen en doperwten met koud water af en zet opzij zonder deksel.
- Kook de ei hard.
- Snijd de ui, augurken en zilveruitjes fijn en hak de ei in stukjes.
- Voeg de mayonaise, azijn, ui, augurken, zilveruitjes, ei, snuf peterselie en bieslook in een kom en schep voorzichtig de aardappelblokjes met doperwten doorheen. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
- Zet de aardappelsalade in de koelkast om goed koud te worden.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle