Aardappelsalade met doperwten.

Ook zo dol op aardappelsalade? Binnen 20 minuten heb je al een heerlijke salade op tafel. Ideaal als bijgerecht bij een bbq of als lunch.

Aardappelsalade met doperwten.

Ook zo dol op aardappelsalade? Binnen 20 minuten heb je al een heerlijke salade op tafel. Ideaal als bijgerecht bij een bbq of als lunch. 
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Bijgerecht, voorgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 3 grote aardappelen of 5 kleintjes
  • ½ rood ui
  • 4 augurken
  • 8 zilveruitjes
  • volle hand diepvries doperwten
  • 1 ei
  • 2 el mayonaise
  • mini scheutje witte azijn
  • snuf gedroogde bieslook (kan ook vers)
  • snuf gedroogde peterselie (kan ook vers)
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook de aardappelblokjes beetgaar.
  • Voeg de laatste 2 minuten een hand diepvries doperwten toe. Spoel de aardappelen en doperwten met koud water af en zet opzij zonder deksel.
  • Kook de ei hard.
  • Snijd de ui, augurken en zilveruitjes fijn en hak de ei in stukjes.
  • Voeg de mayonaise, azijn, ui, augurken, zilveruitjes, ei, snuf peterselie en bieslook in een kom en schep voorzichtig de aardappelblokjes met doperwten doorheen. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
  • Zet de aardappelsalade in de koelkast om goed koud te worden.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappelsalade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39