Italiaanse bol met zelfgemaakte kip kerrie.

Ontdek de perfecte lunch: een snel gemaakte, zelfgemaakte kip kerrie op een verse Italiaanse bol. Ontzettend lekker en gezond!

Italiaanse bol met zelfgemaakte kip kerrie.

Ontdek de perfecte lunch: een snel gemaakte, zelfgemaakte kip kerrie op een verse Italiaanse bol. Ontzettend lekker en gezond!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 Italiaanse bollen
  • 200 gram gerookte kip, in kleine stukjes gesneden
  • 4 el mayonaise
  • el kerriepoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 4 el fijngesneden zilveruitjes
  • 4 el fijngesneden augurk
  • 2 handvol sla
  • 2 handvol kiemgroenten
  • 2 el geroosterde pijnboompitten

Instructies
 

  • Meng in een kom de mayonaise, kerriepoeder, uienpoeder, knoflookpoeder en paprikapoeder tot een gladde saus.
  • Voeg de fijngesneden zilveruitjes, augurk en de stukjes gesneden gerookte kip toe aan de kom en meng goed zodat de kip volledig bedekt is met de kerrie-mayonaise.
  • Snijd de Italiaanse bollen doormidden en leg de sla op de onderste helft van elke bol.
  • Verdeel het kip kerrie mengsel over de sla.
  • Bestrooi elk broodje met een handvol kiemgroenten.
  • Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitten over de broodjes.
  • Plaats de bovenste helft van de Italiaanse bollen erop en druk voorzichtig aan.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord broodje kip kerrie, gezonde recepten, lunchbroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39