Pasta met venkel, spinazie, tomaat en kipgehakt.

Deze pastasaus is mega lekker en die wil jij zeker maken! De pasta is goed gevuld met gekruid kipgehakt, spinazie, venkel, tomaat en nog veel meer!

Pasta met venkel, spinazie, tomaat en kipgehakt.

Deze pastasaus is mega lekker en die wil jij zeker maken! De pasta is goed gevuld met gekruid kipgehakt, spinazie, venkel, tomaat en nog veel meer…En… de pasta is ook nog eens snel klaar! Geniet ervan.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht, Pastagerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 2 uien
  • 4 knoflookteentjes
  • 1 venkel
  • 350 gram volkorenpasta of pasta naar keuze
  • 300 gram kipgehakt
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • 2 el paprika poeder
  • 300 gram spinazie
  • 1 groentebouillonblokje
  • 10 cherrytomaatjes
  • 250 ml slagroom
  • 100 gram geraspte kaas
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groentebouillonblokje zoals op verpakking staat beschreven.
  • Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in kleine blokjes.
  • Verhit wat olijfolie in een wok en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en de venkelblokjes toe en bak 5 minuten mee.
  • Voeg de spinazie en de gehalveerde tomaatjes, slagroom en de helft van de geraspte kaas toe en laat de spinazie slinken. Voeg de pasta toe, breng dit nog eventueel op smaak met wat peper en zout.
  • Garneer de pasta met de overige geraspte kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord groente, pasta, pastagerecht

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk