Een heerlijk pasta gerecht. De pasta is goed gevuld met gekruid kipgehakt, spinazie, venkel, tomaat en nog veel meer!
Pasta met venkel, spinazie, tomaat en kipgehakt.
Ingrediënten
- 150 gram volkorenpasta of pasta naar keuze
- 1 groente bouillonblokje
- 150 gram kipgehakt
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine venkel
- 150 gram spinazie
- 5 cherrytomaatjes
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 el paprika poeder
- 200 ml kookroom
- 50 gram geraspte kaas
- peper
- zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in kleine blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een wok en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en de venkelblokjes toe en bak 5 minuten mee.
- Voeg de spinazie en de gehalveerde tomaatjes, kookroom en de helft van de geraspte kaas toe en laat de spinazie slinken. Voeg de pasta toe, breng dit nog eventueel op smaak met wat peper en zout.
- Garneer de pasta met de overige geraspte kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle