Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BUDGET RECEPTEN HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Italiaanse plaattaart.


Ik ben er dol op plaattaart. Een makkelijk en vegetarisch recept.

Italiaanse plaattaart.

Een heerlijk, gezond & makkelijk vegetarische plaattaart van bladerdeeg en verse groente.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 25 min
Totale tijd 30 min
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 rode ui
  • 1 rood paprika
  • 1/2 courgette
  • 60 gram creme fraiche
  • 1 el groene pesto (koro)
  • 1 mozzarella
  • snuf italiaanse kruiden
  • snuf knoflookkruiden
  • 1 eigeel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het verse bladerdeeg met het bakpapier uit op de bakplaat en vouw de randjes naar binnen.
  • Snijd de courgette in dunne plakjes, de ui in halve ringen en paprika in dunne reepjes.
  • Meng de creme fraiche met de pesto samen en smeer de plaattaart hier mee in.
  • Beleg de plaattaart met de plakjes courgette, ui ringen en reepjes paprika. Breek de mozzarella in stukjes en verdeel over de pizza heen.
  • Bestrooi met wat Italiaanse kruiden en de knoflookzout.
  • Smeer de randjes in met eigeel.
  • Bak de plaattaart 25 á 30 minuten .
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord plaattaart, vegetarisch

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.