Pitabroodje biefstuk met champignons.

Een heerlijk pitabroodje met biefstuk & champignons. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met truffelmayonaise en pijnboompitten. Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!

Pitabroodje biefstuk met champignons.

Een heerlijk pitabroodje met biefstuk & champignons. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met truffelmayonaise en pijnboompitten. Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 pitabroodjes

Ingrediënten
  

  • 2 pitabroodjes
  • 1 stukje biefstuk
  • 7 champignons
  • 3 zongedroogde tomaten
  • handje rucola sla
  • handje pijnboompitten
  • handje taugé
  • scheutje ketjap manis
  • wokolie Conimex
  • peper
  • zout

dressing:

  • 1 el mayonaise
  • 1 el truffel mayonaise
  • 1 tl mosterd

Instructies
 

  • Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
  • Haal de biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  • Maak de dressing. Meng de mayonaise, truffel mayonaise en mosterd goed met elkaar en zet opzij.
  • Snijd de champignons in kwarten en roerbak met een scheutje wokolie.
  • Blus af met een scheutje Ketjap Manis en laat dit 5 minuten al roerend op laag vuur pruttelen.
  • Zet een koekenpan op hoog vuur. Besprenkel de biefstuk met wokolie en kruid de biefstuk aan 1 kant met peper en zout. 
  • Bak de biefstuk aan elke kant 2 minuten voor medium.
  • Smeer de pitabroodjes in met de mayonaise dressing en bekleed dit met wat rucola sla.
  • Snijd de biefstuk in plakjes en verdeel over de pitabroodjes. Garneer met de champignons, pijnboompitten, stukjes gesneden zongedroogde tomaten en wat taugé.
  • Eetsmakelijk
Trefwoord biefstuk, broodje biefstuk, pitabroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk