Een heerlijk pitabroodje met biefstuk & champignons. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met truffelmayonaise en pijnboompitten. Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!



Pitabroodje biefstuk met champignons.
Ingrediënten
- 2 pitabroodjes
- 1 stukje biefstuk
- 7 champignons
- 3 zongedroogde tomaten
- handje rucola sla
- handje pijnboompitten
- handje taugé
- scheutje ketjap manis
- wokolie Conimex
- peper
- zout
dressing:
- 1 el mayonaise
- 1 el truffel mayonaise
- 1 tl mosterd
Instructies
- Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
- Haal de biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
- Maak de dressing. Meng de mayonaise, truffel mayonaise en mosterd goed met elkaar en zet opzij.
- Snijd de champignons in kwarten en roerbak met een scheutje wokolie.
- Blus af met een scheutje Ketjap Manis en laat dit 5 minuten al roerend op laag vuur pruttelen.
- Zet een koekenpan op hoog vuur. Besprenkel de biefstuk met wokolie en kruid de biefstuk aan 1 kant met peper en zout.
- Bak de biefstuk aan elke kant 2 minuten voor medium.
- Smeer de pitabroodjes in met de mayonaise dressing en bekleed dit met wat rucola sla.
- Snijd de biefstuk in plakjes en verdeel over de pitabroodjes. Garneer met de champignons, pijnboompitten, stukjes gesneden zongedroogde tomaten en wat taugé.
- Eetsmakelijk
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle