Carpaccio in glaasje met truffelmayonaise.

Een carpaccio salade in een glaasje staat niet alleen leuk & gezellig maar het is ook nog eens erg lekker!

Carpaccio in glaasje met truffel mayonaise.

Een carpaccio salade in een glaasje staat niet alleen leuk & gezellig maar het is ook nog eens erg lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang voorgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pak carpaccio
  • paar handen sla
  • 4 frambozen
  • handje pijnboompitten
  • 2 el parmezaanse kaas
  • 2 tl truffel mayonaise
  • olijfolie

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten.
  • Meng de sla met een klein beetje olijfolie en verdeel de salade over de glazen.
  • Snijd de carpaccio in stukjes en verdeel over de glazen.
  • Rasp de parmezaanse kaas.
  • Bestrooi de carpaccio met de parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise.
  • Garneer met de frambozen.
  • Eetsmakelijk
Trefwoord carpaccio salade, kerst recepten, voorgerecht

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk