Lauwwarme pastasalade met gerookte kip, paprika & pesto.

Een lekker lauwwarme pastasalade gevuld met paprika en gerookte kip. Een smaakvol gerecht om te maken en ideaal als bijgerecht bij een bbq. Bekijk al mijn salade recepten hier!

Pasta salade met gerookte kip, paprika & pesto.

Een lekker lauwwarme pastasalade gevuld met paprika en gerookte kip. Een smaakvol gerecht om te maken en ideaal als bijgerecht bij een bbq.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, Pastagerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram mini conchiglie
  • ½ groentebouillon blokje
  • 1 groen paprika
  • 1 ui
  • 2 knoflook
  • 80 gram gerookte kip
  • 4 gedroogde tomaten
  • 1 grote el groene pesto
  • 100 ml kookroom
  • snuf italiaanse kruiden
  • snuf zout
  • snuf chilipoeder
  • snuf peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Giet de pasta af en zet opzij (eventueel een beetje olijfolie door de pasta om het niet aan elkaar te laten plakken)
  • Pel en snijd de ui en knoflook, de gerookte kip, groene paprika en de gedroogde tomaten extra fijn.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui met knoflook glazig. Voeg daarna de paprika, kip en de tomaten met een snuf zout, italiaanse kruiden, chilipoeder toe en laat dit even zachtjes meebakken.
  • Doe nu de groene pesto en de kookroom erbij. Roer dit goed door en laat dit 2 minuten zachtjes pruttelen. Schep de pasta er door heen, meng alles goed door elkaar.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bbq, pastasalade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk