Een lekker lauwwarme pastasalade gevuld met paprika en gerookte kip. Een smaakvol gerecht om te maken en ideaal als bijgerecht bij een bbq. Bekijk al mijn salade recepten hier!
Pasta salade met gerookte kip, paprika & pesto.
Ingrediënten
- 150 gram mini conchiglie
- ½ groentebouillon blokje
- 1 groen paprika
- 1 ui
- 2 knoflook
- 80 gram gerookte kip
- 4 gedroogde tomaten
- 1 grote el groene pesto
- 100 ml kookroom
- snuf italiaanse kruiden
- snuf zout
- snuf chilipoeder
- snuf peper
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Giet de pasta af en zet opzij (eventueel een beetje olijfolie door de pasta om het niet aan elkaar te laten plakken)
- Pel en snijd de ui en knoflook, de gerookte kip, groene paprika en de gedroogde tomaten extra fijn.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui met knoflook glazig. Voeg daarna de paprika, kip en de tomaten met een snuf zout, italiaanse kruiden, chilipoeder toe en laat dit even zachtjes meebakken.
- Doe nu de groene pesto en de kookroom erbij. Roer dit goed door en laat dit 2 minuten zachtjes pruttelen. Schep de pasta er door heen, meng alles goed door elkaar.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle