Krieltjes met honing-mosterdsaus.

Wij eten elke week wel een keer krieltjes. Hoe lekker is het dan om af en toe eens te experimenteren met de dressing. Krieltjes met deze honing-mosterdsaus is echt heerlijk!

Krieltjes met honing-mosterdsaus.

Wij eten elke week wel een keer krieltjes. Hoe lekker is het dan om af en toe eens te experimenteren met de dressing. Deze honing-mosterdsaus is echt heerlijk!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 55 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram voorgekookte krieltjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el mosterd
  • 1 el honing
  • 1/2 citroensap
  • snuf peterselie
  • snuf bieslook
  • snuf zeezout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Maak een dressing van de citroensap, honing, mosterd met de bieslook, peterselie en 1 geperst teentje knoflook.
  • Marineer de krieltjes met de dressing.
  • Verdeel de krieltjes in een ovenschaal. Doe wat olijfolie over de krieltjes. Alles even nog eens goed roeren met een snuf zout en het kan de oven in.
  • Bak de krieltjes voor 30 á 40 minuten gaar.
Trefwoord aardappelen, dressing, krieltjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle