Blauwe bessensaus.

Geniet van deze heerlijke blauwebessen saus, verrijkt met de diepe smaken van rode wijn en runderbouillon. De toevoeging van ui en knoflook geeft het geheel een hartige twist. Een eenvoudig en smaakvol gerecht dat perfect is bij een heerlijk stukje vlees met de feestdagen! Proef de harmonie van zoet en hartig in elke hap!

Blauwe bessensaus.

Geniet van deze heerlijke blauwebessen saus, verrijkt met de diepe smaken van rode wijn en runderbouillon. De toevoeging van ui en knoflook geeft het geheel een hartige twist. Een eenvoudig en smaakvol gerecht dat perfect is bij een heerlijk stukje vlees met de feestdagen! Proef de harmonie van zoet en hartig in elke hap!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram bevroren blauwe bessen ( Fast Fruit )
  • 1 ui, fijngehakt 
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 kop runderbouillon
  • 1 steranijs
  • scheut rode wijn
  • snuf rozemarijn
  • 2 el roomboter
  • zout en peper naar smaak

Instructies
 

  • Verhit de roomboter in een pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak deze glazig.
  • Voeg de blauwe bessen toe en laat ze zacht worden.
  • Giet de rode wijn in de pan en roer goed door.
  • Voeg de runderbouillon toe en breng het mengsel aan de kook.
  • Voeg de steranijs en rozemarijn toe aan de saus.
  • Laat de saus sudderen op laag vuur, zodat de smaken goed kunnen vermengen.
  • Laat de saus indikken en verwijder de steranijs.
  • Breng de saus op smaak met zout en peper.
  • Serveer het gerecht als bijgerecht bij vlees, aardappelpuree of geroosterde groenten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord blauwebessen, feestdagen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2024 | Eten met Danielle