Amandelbroodjes.

Heerlijke amandelbroodjes van bladerdeeg. Makkelijk om te maken en ontzettend lekker!

Amandelbroodjes

Heerlijke amandelbroodjes van bladerdeeg. Makkelijk om te maken en ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 10 broodjes

Ingrediënten
  

  • 250 gram amandelspijs
  • 5 bladerdeeg plakjes
  • 1 ei
  • 2 el honing
  • amandelstukjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd elk plakje door de helft.
  • Meng de amandelspijs met ½ geklopt ei en kneed dit goed door elkaar.
  • Leg op elke plakje bladerdeeg een rolletje amandelspijs en rol dit op.
  • Smeer de broodjes nog wat in met ei en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze voor 15 minuten in de oven.
  • Als ze uit de oven komen, smeer je de broodjes in met wat honing en garneer met amandelstukjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord amandelbroodjes, feesthapjes, sinterklaas recepten, spijs

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle