Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

DEEGWAREN & SOEPEN HAPJES & SNACKS RECEPTEN

Amandelbroodjes.

Heerlijke amandelbroodjes van bladerdeeg. Makkelijk om te maken en ontzettend lekker!

Amandelbroodjes

Heerlijke amandelbroodjes van bladerdeeg. Makkelijk om te maken en ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Koek & Gebak
Porties 10 broodjes

Ingrediënten
  

  • 250 gram amandelspijs
  • 5 bladerdeeg plakjes
  • 1 ei
  • 2 el honing
  • amandelstukjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd elk plakje door de helft.
  • Meng de amandelspijs met 1/2 geklopt ei en kneed dit goed door elkaar.
  • Leg op elke plakje bladerdeeg een rolletje amandelspijs en rol dit op.
  • Smeer de broodjes nog wat in met ei en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze voor 15 minuten in de oven.
  • Als ze uit de oven komen, smeer je de broodjes in met wat honing en garneer met amandelstukjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord amandelbroodjes, feesthapjes, sinterklaas recepten, spijs

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.