Romige Pasta Carbonara.

Een romige pasta gevuld met spekjes, parmezaanse kaas en eieren.

Romige Pasta Carbonara.

Een romige pasta gevuld met spekjes, parmezaanse kaas en eieren. 
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram spaghetti
  • 50 ml slagroom
  • 1 eieren
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • 2 takjes platte peterselie
  • 150 gram spekreepjes
  • 1 teentjes knoflook
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Doe de slagroom in een kom en klop de ei er doorheen. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en meng door elkaar. Snijd de peterselie fijn.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spekreepjes krokant. Pel en snijd de knoflook fijn en bak met de spekjes mee. Schep de spekjes uit de pan en zet apart.
  • Voeg al roerend de slagroommengsel toe. Net zo lang tot de saus is ingedikt. Schep de spekjes en de pasta erbij. Garneer met peterselie en serveer gelijk.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta carbonara, pasta recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk