Een romige pasta gevuld met spekjes, parmezaanse kaas en eieren.
Romige Pasta Carbonara.
Ingrediënten
- 150 gram spaghetti
- 50 ml slagroom
- 1 eieren
- 50 gram parmezaanse kaas
- 2 takjes platte peterselie
- 150 gram spekreepjes
- 1 teentjes knoflook
- olijfolie
Instructies
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Doe de slagroom in een kom en klop de ei er doorheen. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en meng door elkaar. Snijd de peterselie fijn.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de spekreepjes krokant. Pel en snijd de knoflook fijn en bak met de spekjes mee. Schep de spekjes uit de pan en zet apart.
- Voeg al roerend de slagroommengsel toe. Net zo lang tot de saus is ingedikt. Schep de spekjes en de pasta erbij. Garneer met peterselie en serveer gelijk.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle