Vegetarische ketjap pindaballetjes met noedels.

Een lekker en simpel gerecht met vegetarische gehaktballetjes gesmoord in ketjap, chilisaus met pindakaas. Ontzettend lekker!

Vegetarische ketjap pindaballetjes met noedels.

Een lekker en simpel gerecht met vegetarische gehaktballetjes gesmoord in ketjap, chilisaus met pindakaas. Ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pak vegetarische balletjes (12 balletjes van Lidl)
  • 150 gram mie
  • 200 gram wokgroente naar keuze
  • ketjap manis
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 el pindakaas
  • scheutje chilisaus
  • 1/2 citroen sap
  • snuf knoflookpoeder
  • scheut sojasaus
  • olijfolie

Instructies
 

  • Zet een pan water op het vuur en kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Verwarm wat olijfolie in een koekenpan en bak de vega balletjes zoals staat omschreven op de verpakking.
  • Maak een sausje in een kom met een flinke scheut ketjap manis, chilisaus, pindakaas, snuf knoflookpoeder en citroensap. Meng dit goed en voeg dit toe bij de balletjes. Alles goed husselen en laat de balletjes hier zachtjes voor 2 minuten in smoren.
  • Verhit een wokpan met olijfolie en wok de groente met 1 bouillonblokje. Voeg de mie, scheutje ketjap manis en scheutje sojasaus erbij en alles goed door elkaar husselen.
  • Garneer de mie met de ketjap pindaballetjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord noedels, noodles, vegetarisch

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk