Salade met blauwe bessen, appel & geitenkaas.

Ook zo gek op salades? Groente en fruit kan je geweldig combineren. Deze smaakvolle en kleurrijke salade zet je in een handomdraai op tafel. Bekijk al mijn salade recepten hier!

Salade met blauwe bessen, appel & geitenkaas.

Ook zo gek op salades? Groente en fruit kan je geweldig combineren. Deze smaakvolle en kleurrijke salade zet je in een handomdraai op tafel. 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 75 gram rucola slamelange
  • 1 appel
  • handje blauwe bessen
  • handje snoeptomaatjes
  • 125 gram spekblokjes
  • handje pijnboompitten
  • 1/2 zakje salade croutons knoflook
  • geitenkaas

dressing voor de salade:

  • 1 tl honing
  • 2 tl olijfolie
  • 1 tl balsamicoazijn

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij. Doe de salade in een kom.
  • Bak de spekjes (zonder olijfolie) lekker krokant en zet opzij.
  • Schil de appel en snijd in blokjes.
  • Snijd de tomaatjes in tweeën.
  • Meng de ingrediënten voor de dressing in een kommetje. Je kan dit helemaal naar je eigen smaak maken.
  • Meng de sla met de dressing, tomaatjes, spekjes, appel, pijnboompitten en blauwe bessen.
  • Garneer de salade met de croutons en verkruimel de geitenkaas over de salade.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord frisse salade, salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Salade met blauwe bessen, appel & geitenkaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle