Hier is een recept voor een heerlijke spinazie stamppot met kruidenkaas, mosterd, Parmezaanse kaas & walnoten.



Spinazie stamppot met spekjes & parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 200 gram verse spinazie
- 125 gram spekjes
- 3 rood uien
- 2 el Dijon-mosterd
- 2 el kruidenkaas
- parmezaanse kaas
- zout
- peper
- handje walnoten
- scheutje warme melk
Instructies
- Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen met zout in 20 min. gaar.
- Pel en snijd de uien in halve ringen.
- Verhit wat olijfolie in een wokpan en bak de spekjes met ui. Zodra de spekjes krokant zijn voeg je de spinazie aan de wok toe.
- Roerbak de spinazie mee zodat het een beetje gaat slinken.
- Giet de aardappelen af.
- Stamp de aardappelen fijn met een scheutje melk, mosterd, roomkaas en een flinke hand vol geraspte parmezaanse kaas.
- Roer de spinazie met spekjes & ui door de aardappelen heen en proef de stamppot en voeg naar smaak extra zout, peper, mosterd of Parmezaanse kaas toe.
- Garneer de stamppot met stukjes walnoot en geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Nu al 2 keer gemaakt en zeker favoriet!
WAANZINNIG!