Spinazie stamppot met spekjes & parmezaanse kaas.

Hier is een recept voor een heerlijke spinazie stamppot met kruidenkaas, mosterd, Parmezaanse kaas & walnoten.

Spinazie stamppot met spekjes & parmezaanse kaas.

Hier is een recept voor een heerlijke spinazie stamppot met kruidenkaas, mosterd en Parmezaanse kaas.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram aardappelen
  • 200 gram verse spinazie
  • 125 gram spekjes
  • 3 rood uien
  • 2 el Dijon-mosterd
  • 2 el kruidenkaas
  • parmezaanse kaas
  • zout
  • peper
  • handje walnoten
  • scheutje warme melk

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen met zout in 20 min. gaar. 
  • Pel en snijd de uien in halve ringen.
  • Verhit wat olijfolie in een wokpan en bak de spekjes met ui. Zodra de spekjes krokant zijn voeg je de spinazie aan de wok toe.
  • Roerbak de spinazie mee zodat het een beetje gaat slinken.
  • Giet de aardappelen af.
  • Stamp de aardappelen fijn met een scheutje melk, mosterd, roomkaas en een flinke hand vol geraspte parmezaanse kaas.
  • Roer de spinazie met spekjes & ui door de aardappelen heen en proef de stamppot en voeg naar smaak extra zout, peper, mosterd of Parmezaanse kaas toe.
  • Garneer de stamppot met stukjes walnoot en geraspte parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord stamppot

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Spinazie stamppot met spekjes & parmezaanse kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle