Een makkelijk en lekker curry gerecht. Heerlijk met wat koriander en cashewnoten.
Rode curry met kip, bloemkool en paprika.
Ingrediënten
- 150 gram volkoren rijst
- 1 ui
- 1 rood paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1/4 bloemkool
- 2 kipfilets
- rode curry pasta van Conimex
- 200 ml kokosmelk
- 1/2 limoen
- handje cashewnoten
- koriander
- olijfolie
Instructies
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Snijd de ui en knoflook fijn en de paprika in reepjes.
- Snijd de kipfilet in blokjes en de bloemkool in kleine roosjes.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook, bloemkool, paprika en kipfilet en bak dit tot de kip gaar is.
- Roer de rode curry en kokosmelk doorheen, knijp de limoen uit en laat dit voor 10 minuten stoven.
- Garneer met de koriander en cashewnoten.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Oh, wat onhandig weer!
De limoen kan je in stap 5 boven de pan uitknijpen.
En wat doe ik met de limoen? In het recept wordt het niet genoemd.
Makkelijk en ontzettend lekker. Daar hou ik van