Rode curry met kip, bloemkool en paprika.

Een makkelijk en lekker curry gerecht. Heerlijk met wat koriander en cashewnoten.

Rode curry met kip, bloemkool en paprika.

Een makkelijk en lekker curry gerecht. Heerlijk met wat koriander en cashewnoten.
4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram volkoren rijst
  • 1 ui
  • 1 rood paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/4 bloemkool
  • 2 kipfilets
  • rode curry pasta van Conimex
  • 200 ml kokosmelk
  • 1/2 limoen
  • handje cashewnoten
  • koriander
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens de verpakking.
  • Snijd de ui en knoflook fijn en de paprika in reepjes.
  • Snijd de kipfilet in blokjes en de bloemkool in kleine roosjes.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook, bloemkool, paprika en kipfilet en bak dit tot de kip gaar is.
  • Roer de rode curry en kokosmelk doorheen, knijp de limoen uit en laat dit voor 10 minuten stoven.
  • Garneer met de koriander en cashewnoten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord curry, kip met rijst, rode curry

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

3 thoughts on “Rode curry met kip, bloemkool en paprika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk