Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BAKKEN CAKE, CUPCAKES & KOEKJES RECEPTEN

Bananencake met chocolade rocks.

Bananencake is altijd lekker en goed. Als ik een bananencake bak dan kan ik er echt niet vanaf blijven!

Bananencake met pure chocolade rocks.

Bananencake is altijd lekker en goed. Als ik een bananencake bak dan kan ik er echt niet vanaf blijven!
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 50 min
Totale tijd 1 uur
Gang Koek & Gebak
Porties 12 plakjes

Ingrediënten
  

  • 120 gram boter
  • 120 gram basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eieren
  • 180 gram bloem
  • 3 tl bakpoeder
  • 50 ml melk
  • snuf zout
  • 2 el honing
  • 2 bananen
  • 75 gram puur chocolade rocks
  • handje walnoten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden en vul de cakevorm met bakpapier.
  • Smelt de boter op de laagste stand in de magnetron. Mix de boter met de suiker en vanillesuiker goed door. Voeg de eieren, bloem, zout, melk, bakpoeder toe en mix dit goed samen voor 4 minuten.
  • Pureer 2 bananen tot moes.
  • Roer met een spatel de bananenmoes en 3/4 van de chocolade rocks door het beslag.
  • Vul de cakeblik met het beslag. Bestrooi met de overige chocolade rocks, walnoten en garneer met honing.
  • Bak de cake voor 55-60 minuten in de oven.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord appelcake, bananencake

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

  • Reply Danielle Westdijk

    Lekker! Geniet ervan xxx

    januari 29, 2022 at 2:33 PM
  • Reply Marcja walraven

    Ziet er heerlijk uit! Ga ik volgende week een xtje maken.

    januari 28, 2022 at 5:44 PM
  • Leave a Reply

    Rating recept




    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.