Broodje carpaccio met pesto.

Een heerlijk broodje carpaccio is hier favoriet in huis. Vaak wil het gezin dit op een zaterdagmiddag halen bij Bakker Bart maar zelf maken is leuker en nog veel lekkerder!

Broodje carpaccio met pesto.

Een heerlijk broodje carpaccio is hier favoriet in huis. Vaak wil het gezin dit op een zaterdagmiddag halen bij Bakker Bart maar zelf maken is leuker en nog veel lekkerder!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 7 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 broodjes

Ingrediënten
  

  • 1 pak carpaccio
  • 2 pistolets
  • 2 el groene pesto
  • handje sla naar keuze
  • pijnboompitten
  • parmezaanse kaas
  • truffelmayonaise

Instructies
 

  • Snijd de broodjes door de helft.
  • Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
  • Smeer de broodjes in met wat groene pesto.
  • Beleg met de carpaccio, pijnboompitten, parmezaanse kaas en wat sla.
  • Smeer de bovenkant van het broodje in met wat truffelmayonaise en klaar.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord amandelbroodjes, carpaccio, lunch recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Broodje carpaccio met pesto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39