Een heerlijk broodje carpaccio is hier favoriet in huis. Vaak wil het gezin dit op een zaterdagmiddag halen bij Bakker Bart maar zelf maken is leuker en nog veel lekkerder!
Broodje carpaccio met pesto.
Ingrediënten
- 1 pak carpaccio
- 2 pistolets
- 2 el groene pesto
- handje sla naar keuze
- pijnboompitten
- parmezaanse kaas
- truffelmayonaise
Instructies
- Snijd de broodjes door de helft.
- Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
- Smeer de broodjes in met wat groene pesto.
- Beleg met de carpaccio, pijnboompitten, parmezaanse kaas en wat sla.
- Smeer de bovenkant van het broodje in met wat truffelmayonaise en klaar.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Altijd lekker.