Mocht je nog rijpe bananen over hebben dan kan je deze heerlijke muffins maken! Ik had zelf nog een bakje blauwe bessen over die ook op moesten. Dit werden dus hele lekkere muffins die ik zeker met jullie wil delen!
Bananen muffins met blauwe bessen.
Ingrediënten
- 3 rijpe bananen
- 220 gram bloem
- 100 gram basterdsuiker
- 2 eieren
- 1 zakje bakpoeder
- 2 handen vol met blauwe bessen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pureer de bananen tot een moes en meng dit met de bloem, bakpoeder, eieren en suiker.
- Mix dit tot een mooi beslag.
- Roer de blauwe bessen rustig door het beslag heen en schenk het beslag met een ijslepel in de muffinsvormpjes of in de muffinvorm bekleed met bakpapier.
- Vul ze net onder het randje zodat ze lekker groot worden.
- Bak de muffins ongeveer 20 á 25 minuten gaar en goudbruin. (Prik eventueel met een satéprikker in de muffins om te kijken of ze van binnen droog zijn).
- Laat ze goed afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle