Bananen muffins met blauwe bessen.

Mocht je nog rijpe bananen over hebben dan kan je deze heerlijke muffins maken! Ik had zelf nog een bakje blauwe bessen over die ook op moesten. Dit werden dus hele lekkere muffins die ik zeker met jullie wil delen!

Bananen muffins met blauwe bessen.

Mocht je nog rijpe bananen over hebben dan kan je deze heerlijke muffins maken! Ik had zelf nog een bak blauwe bessen over die ook op moesten. Dit werden hele lekkere muffins!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 12 muffins

Ingrediënten
  

  • 3 rijpe bananen
  • 220 gram bloem
  • 100 gram basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 1 zakje bakpoeder
  • 2 handen vol met blauwe bessen

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pureer de bananen tot een moes en meng dit met de bloem, bakpoeder, eieren en suiker.
  • Mix dit tot een mooi beslag.
  • Roer de blauwe bessen rustig door het beslag heen en schenk het beslag met een ijslepel in de muffinsvormpjes of in de muffinvorm bekleed met bakpapier.
  • Vul ze net onder het randje zodat ze lekker groot worden.
  • Bak de muffins ongeveer 20 á 25 minuten gaar en goudbruin. (Prik eventueel met een satéprikker in de muffins om te kijken of ze van binnen droog zijn).
  • Laat ze goed afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakrecepten, banaanmufins, blauwe bessen, citroencupcakes, muffins

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk