Kip Fajita.

Een lekker kruidig gerecht die wij vaak eten. Lekker makkelijk om te maken en voor veel kinderen een favoriet.

Kip Fajita.

Een lekker kruidig gerecht die wij vaak eten. Lekker makkelijk om te maken en voor veel kinderen een favoriet.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 8 wraps
  • 500 gram kipfilet reepjes
  • 1 paprika rood
  • 1 paprika geel
  • 1 paprika groen
  • 1 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 100 ml zure room
  • geraspte kaas

kruidenmengsel

  • 2 tl komijnpoeder
  • 2 tl paprikapoeder
  • 2 tl koriander
  • 2 tl cayennepeper
  • 1/2 tl oregano
  • olijfolie

Instructies
 

  • Meng de kruiden en een scheutje olijfolie met de kippenreepjes en laat dit even intrekken.
  • Snijd de paprika’s in dunne reepjes en de ui in ringen. Pers de knoflook fijn.
  • Verhit een koekenpan met olijfolie op hoog vuur en bak de kip hierin rondom aan. Voeg de uien, paprika en knoflook toe en bak 5 minuten mee.
  • Verwarm eventueel de wraps in de oven of magnetron. Smeer de wraps in met zure room en verdeel de fajita mengsel over de wraps.
  • Garneer met wat geraspte kaas.
  • Eetsmakelijk
Trefwoord Kip & Gevogelte, kipfajita, wraps

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk