Binnen 30 minuten een heerlijke maaltijd op tafel. Makkelijk om te maken en ontzettend lekker met snijboontjes.



Kip kerrie met snijbonen.
Ingrediënten
- 150 gram rijst
- 1 kippen bouillonblokje
- 200 gram snijbonen
- 2 kipfilets
- 2 rode uien
- 200 ml kokosmelk
- 3 teentjes knoflook
- 1½ el kerriepoeder
- 1 tl kurkumapoeder
- olijfolie
- snuf zout
Instructies
- Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
- Snijd de kipfilets in blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de kip voor 5 minuten.
- Pers de knoflook boven de pan uit en voeg de kerriepoeder, kurkumapoeder, kokosmelk en de kippen bouillontablet toe. Roer dit goed door en laat dit zachtjes pruttelen tot de kip gaar is.
- Kook ondertussen met een snuf zout de snijbonen beetgaar.
- Pel en snijd de rode uien in kwarten. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de rode ui glazig.
- Serveer de rijst met de kip kerrie, snijbonen en de rode ui.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Erg smaakvol.
Wij zijn dol op Kip Kerrie en dit gerecht was echt top! Ik heb hem al 2x gemaakt.