Ook zo gek op pasta en zalm? Dan kan je dit gerecht zeker eens maken! Een romige pasta gevuld met blokjes courgette en stukjes zalm.
Volkorenpasta met courgette & zalm.
Ingrediënten
- 150 gram volkoren pasta
- 2 stuk zalmfilet
- ½ courgette
- 15 gram verse bieslook
- ½ citroen
- ½ bakje zuivelspread bieslook
- 50 ml kookvocht
- peper
- zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was en snijd de courgette in kleine blokjes en snijd de zalm ook in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn en pers de citroen uit.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de courgetteblokjes 3 minuten. Voeg daarna de zalmblokjes toe en bak 1 minuut mee.
- Giet de pasta af en bewaar wat kookvocht.
- Voeg de zuivelspread en de kookvocht toe aan de zalm met courgette. Roer dit rustig door zodat het vloeibaar gaat worden.
- Voeg de bieslook en de pasta toe en roer alles voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met de citroensap en eventueel wat peper & zout.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle