Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Volkorenpasta met courgette & zalm.

Ook zo gek op pasta en zalm? Dan kan je dit gerecht zeker eens maken! Een romige pasta gevuld met courgette en zalm.

Volkorenpasta met courgette & zalm.

Ook zo gek op pasta en zalm? Dan kan je dit gerecht zeker eens maken! Een romige pasta gevuld met courgette en zalm.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram volkoren pasta
  • 300 gram zalmfilet
  • 1 courgette
  • 25 gram verse bieslook
  • 1 citroen
  • 1 bakje zuivelspread bieslook
  • 100 ml kookvocht
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was en snijd de courgette in kleine blokjes en snijd de zalm ook in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn en pers de helft van de citroen uit.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de courgetteblokjes 3 minuten. Voeg daarna de zalmblokjes toe en bak 1 minuut mee.
  • Giet als de pasta klaar is af en bewaar wat kookvocht.
  • Voeg de zuivelspread en de kookvocht toe aan de zalm. Roer dit rustig door zodat het vloeibaar gaat worden. Voeg de bieslook en de pasta toe en meng alles goed door elkaar. Wel voorzichtig! Breng op smaak met de citroensap en eventueel wat peper & zout.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord courgette, pasta met zalm, zalmfilet

Recept van AH

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.