Volkorenpasta met courgette & zalm.

Ook zo gek op pasta en zalm? Dan kan je dit gerecht zeker eens maken! Een romige pasta gevuld met blokjes courgette en stukjes zalm.

Volkorenpasta met courgette & zalm.

Ook zo gek op pasta en zalm? Dan kan je dit gerecht zeker eens maken! Een romige pasta gevuld met blokjes courgette en stukjes zalm.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram volkoren pasta
  • 2 stuk zalmfilet
  • ½ courgette
  • 15 gram verse bieslook
  • ½ citroen
  • ½ bakje zuivelspread bieslook
  • 50 ml kookvocht
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was en snijd de courgette in kleine blokjes en snijd de zalm ook in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn en pers de citroen uit.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de courgetteblokjes 3 minuten. Voeg daarna de zalmblokjes toe en bak 1 minuut mee.
  • Giet de pasta af en bewaar wat kookvocht.
  • Voeg de zuivelspread en de kookvocht toe aan de zalm met courgette. Roer dit rustig door zodat het vloeibaar gaat worden.
  • Voeg de bieslook en de pasta toe en roer alles voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met de citroensap en eventueel wat peper & zout.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord courgette, pasta met zalm, zalmfilet

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk