Bladerdeeg met mozzarella & courgette.

Heerlijke bladerdeeghapjes voor bij de borrel, lunch of heerlijk bij een kop soep. Makkelijk en snel te maken.

Bladerdeeg met mozzarella & courgette.

Heerlijke bladerdeeghapjes voor bij de borrel of lunch of heerlijk bij een kop soep. Makkelijk en snel te maken. 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Porties 6 stuks

Ingrediënten
  

  • 6 bladerdeeg vellen
  • ½ courgette
  • 1 mozzarella
  • 1 ei
  • handje geraspte kaas
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • aantal blaadjes verse munt

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat ontdooien. Prik in het midden van elk plakje wat gaatjes met een vork.
  • Snijd de mozzarella fijn en snijd dunne plakjes van de courgette. Ik gebruik een kaasschaaf.
  • Verdeel op elk plakje bladerdeeg wat mozzarella en plakjes courgette. 
  • Smeer de plakjes courgette in met wat olijfolie en bestrooi met peper, zout en wat geraspte kaas.
  • Smeer de randjes in met eigeel.
  • Bak de bladerdeeghapjes in 15 minuten gaar en goudbruin.
  • Snijd de munt grof en bestrooi over de bladerdeeghapjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeg hapjes, vegetarische recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk