Heerlijke bladerdeeghapjes voor bij de borrel, lunch of heerlijk bij een kop soep. Makkelijk en snel te maken.



Bladerdeeg met mozzarella & courgette.
Ingrediënten
- 6 bladerdeeg vellen
- ½ courgette
- 1 mozzarella
- 1 ei
- handje geraspte kaas
- peper
- zout
- olijfolie
- aantal blaadjes verse munt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat ontdooien. Prik in het midden van elk plakje wat gaatjes met een vork.
- Snijd de mozzarella fijn en snijd dunne plakjes van de courgette. Ik gebruik een kaasschaaf.
- Verdeel op elk plakje bladerdeeg wat mozzarella en plakjes courgette.
- Smeer de plakjes courgette in met wat olijfolie en bestrooi met peper, zout en wat geraspte kaas.
- Smeer de randjes in met eigeel.
- Bak de bladerdeeghapjes in 15 minuten gaar en goudbruin.
- Snijd de munt grof en bestrooi over de bladerdeeghapjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle