Favoriet bij ons thuis. Een romige pasta die hier vaak op tafel staat. Een makkelijk en snel gerecht en onwijs lekker.


Romige volkoren pasta met spinazie & kip.
Ingrediënten
- 300 gram volkoren pasta naar keuze
- 1 ui
- 3 knoflookteentjes
- 300 gram spinazie
- 10 cherry tomaten
- 2 kipfilets
- 1 el paprikapoeder
- 1 el knoflookpoeder
- 1 boursin
- 150 ml kookroom
- 1 zakje parrano snippers
- zout
- peper
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui, snijd de knoflook fijn en de kipfilet in kleine blokjes. Snijd de cherry tomaten door de helft.
- Verwarm in een wok een scheutje olijfolie en bak de ui, de knoflook met de kip.
- Voeg de kruiden, cherry tomaten, spinazie en de kookroom toe. Laat de Boursin in de wok smelten en laat dit al roerend zachtjes pruttelen tot de saus romiger gaat worden.
- Roer de parrano snippers er doorheen en als dit gesmolten is kan je de pasta door de romige saus scheppen. Eventueel nog wat zout en peper naar smaak toevoegen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle