Romige volkoren pasta met spinazie & kip.

Favoriet bij ons thuis. Een romige pasta die hier vaak op tafel staat. Een makkelijk en snel gerecht en onwijs lekker.

Romige volkoren pasta met spinazie & kip.

Favoriet bij ons thuis. Een romige pasta die hier vaak op tafel staat. Een makkelijk en snel gerecht en onwijs lekker.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram volkoren pasta naar keuze
  • 1 ui
  • 3 knoflookteentjes
  • 300 gram spinazie
  • 10 cherry tomaten
  • 2 kipfilets
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el knoflookpoeder
  • 1 boursin
  • 150 ml kookroom
  • 1 zakje parrano snippers
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Pel en snipper de ui, snijd de knoflook fijn en de kipfilet in kleine blokjes. Snijd de cherry tomaten door de helft.
  • Verwarm in een wok een scheutje olijfolie en bak de ui, de knoflook met de kip.
  • Voeg de kruiden, cherry tomaten, spinazie en de kookroom toe. Laat de Boursin in de wok smelten en laat dit al roerend zachtjes pruttelen tot de saus romiger gaat worden.
  • Roer de parrano snippers er doorheen en als dit gesmolten is kan je de pasta door de romige saus scheppen. Eventueel nog wat zout en peper naar smaak toevoegen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord boursin, makkelijke recepten, pasta

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle