Rijst met rode zoete sticky saus.

Een zoete sticky gerecht om je vingers bij af te likken!

Rijst met rode zoete sticky saus.

Een zoete sticky gerecht om je vingers bij af te likken!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram volkorenrijst
  • ½ paprika rood
  • ½ paprika geel
  • ½ paprika oranje
  • ½ stronk broccoli
  • 1 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 kipfilet
  • 3 tl tomatenpuree
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 el sojasaus
  • 2 el ketjap manis
  • 2 el honing

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de paprika en ui in grove stukken. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de knoflook fijn.
  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
  • Verwarm een wok met wat olijfolie en wok de paprika, broccoli, ui, knoflook en kip totdat de kip gaar is.
  • Voeg het groente bouillonblokje, sojasaus, ketjap manis, honing en de tomatenpuree toe en roer dit goed door. Laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • Garneer met wat sesamzaadjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord rijstgerecht, sticky saus

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk