Wentelteefjes van oliebollen.

Oliebollen over? Niet weggooien! Je kan met de overige bollen nog heerlijke oliebollen wentelteefjes maken.

Wentelteefjes van oliebollen

Oliebollen over? Niet weggooien! Je kan met de overige bollen nog heerlijke oliebollen wentelteefjes maken. 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 á 3 oliebollen
  • 1 ei
  • 100 ml melk
  • kaneel
  • suiker
  • poedersuiker
  • boter

Instructies
 

  • Snijd de oliebollen in plakjes.
  • Meng het ei, melk en een snuf kaneel in een kom en doop de plakjes oliebollen er in.
  • Verwarm wat boter in een pan en bak de plakjes oliebollen aan beide kanten mooi lichtbruin.
  • Bestrooi met wat suiker en kaneel of poedersuiker.
  • Heerlijk met wat fruit.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord oliebollen, ontbijt recepten, wentelteefjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39