Voor deze pindakaas koeken moet je wel een echte pindakaas liefhebber zijn, want deze koeken zijn helemaal geweldig! Je hebt weinig nodig en ze zijn snel klaar.
Pindakaas koeken.
Ingrediënten
- 100 gram bloem
- 200 gram pindakaas
- 2 tl bakpoeder
- 2 el appelmoes
- 100 gram bruine suiker
- scheut zonnebloemolie
- 10 chocolade pinda's
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden (165 hetelucht). Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Stop alle ingrediënten, behalve de chocolade pindanoten, in de mixer en klop tot een mooi koekjesdeeg.
- Gebruik een ijslepel om mooie bolletjes te scheppen. Leg de bolletjes op de bakplaat en druk ze wat platter. Leg de koeken verspreid op de bakplaat, want ze worden groter.
- Plet een aantal chocolade pinda noten en strooi over de koeken heen.
- Bak de koekjes 14 minuten.
- Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes goed afkoelen. Hier worden de koeken krokanter van. De binnenkant mag best nog lekker zacht zijn.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle