Pindakaas koeken.

Voor deze pindakaas koeken moet je wel een echte pindakaas liefhebber zijn, want deze koeken zijn helemaal geweldig! Je hebt weinig nodig en ze zijn snel klaar.

Pindakaas koeken.

Voor deze pindakaas koeken moet je wel een echte pindakaas liefhebber zijn, want deze koeken zijn helemaal geweldig! Je hebt weinig nodig en ze zijn snel klaar.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 8 koeken

Ingrediënten
  

  • 100 gram bloem
  • 200 gram pindakaas
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 el appelmoes
  • 100 gram bruine suiker
  • scheut zonnebloemolie
  • 10 chocolade pinda's

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (165 hetelucht). Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Stop alle ingrediënten, behalve de chocolade pindanoten, in de mixer en klop tot een mooi koekjesdeeg. 
  • Gebruik een ijslepel om mooie bolletjes te scheppen. Leg de bolletjes op de bakplaat en druk ze wat platter. Leg de koeken verspreid op de bakplaat, want ze worden groter.
  • Plet een aantal chocolade pinda noten en strooi over de koeken heen.
  • Bak de koekjes 14 minuten.
  • Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes goed afkoelen. Hier worden de koeken krokanter van. De binnenkant mag best nog lekker zacht zijn.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakken, koeken, pindakaas

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk