Vistaco’s.

Weer eens wat anders dan de standaard taco’s met gekruid gehakt. Taco’s met gehakt is natuurlijk ook erg lekker maar een leuke variatie is de vistaco’s. De kinderen worden hier zeker blij van! Dit kan ook makkelijk met visfrietjes!

Vistaco’s.

Weer eens wat anders dan de standaard taco’s met gekruid gehakt. Taco's met gehakt is natuurlijk ook erg lekker maar een leuke variatie is de vistaco’s. De kinderen worden hier zeker blij van! Dit kan ook makkelijk met visfrietjes!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht, visgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 12 vissticks
  • 6 taco's
  • 1/2 komkommer
  • zakje ijsbergsla
  • klein blikje mais
  • 2 tomaten
  • olijfolie of boter

Instructies
 

  • Verwarm de taco’s in de oven.
  • Bak de vissticks in de koekenpan met een beetje olijfolie of boter.
  • Snijd de tomaten en komkommer in kleine stukjes en meng dit in een kom samen met de ijsbergsla en de maiskorrels. 
  • Zodra de taco’s klaar zijn vul je ze met 2 vissticks per taco en garneer met de salade. Voeg wat saus bij. ( ik had hier zelfgemaakte knoflooksaus bij) en klaar!
  • Je kan er eventueel wat knoflooksaus erbij doen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord comfortfood, taco, visrecepten, vistaco’s

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk