Vistaco’s.

Zin in taco’s waar je kinderen van gaan smullen? Wat dacht je van deze geweldige vistaco’s! Heerlijk met wat rauwkost. Dit kan ook makkelijk met visfrietjes!

Vistaco’s.

Zin in taco's waar je kinderen van gaan smullen? Wat dacht je van deze geweldige vistaco's! Heerlijk met wat rauwkost. Dit kan ook makkelijk met visfrietjes!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht, visgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 12 vissticks
  • 6 taco's
  • ½ komkommer
  • zakje ijsbergsla
  • klein blikje mais
  • 2 tomaten
  • olijfolie of boter

Instructies
 

  • Verwarm de taco’s in de oven.
  • Bak de vissticks in de koekenpan met een beetje olijfolie of boter.
  • Snijd de tomaten en komkommer in kleine stukjes en meng dit in een kom samen met de ijsbergsla en de maiskorrels. 
  • Zodra de taco’s klaar zijn vul je ze met 2 vissticks per taco en garneer met de salade. Heerlijk met wat saus! (ik had zelfgemaakte knoflooksaus)
  • Heerlijk met wat saus! (ik had zelfgemaakte knoflooksaus)
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord comfortfood, taco, visrecepten, vistaco’s

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk