Bananen- kruidnoten cake.

De lekkerste bananencake maak je zelf! De cake is lekker smeuig en gevuld met walnoten en kruidnoten.

Bananen – kruidnoten cake.

De lekkerste bananencake maak je zelf! De cake is lekker smeuig en gevuld met walnoten en kruidnoten.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 50 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Koek & Gebak
Porties 12 plakken

Ingrediënten
  

  • 125 gram gesmolten boter
  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • 150 gram suiker
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 el speculaaskruiden
  • 60 ml melk
  • 4 rijpe bananen
  • snuf zout
  • handvol walnoten
  • handvol kruidnoten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Meng de suiker met de gesmolten boter (laten smelten in magnetron op laagste stand) en mix dit door elkaar. Voeg de bloem, eieren, melk, bakpoeder, speculaaskruiden en zout toe en mix alles goed door elkaar heen.
  • Pureer 3 bananen in een blender en schep dit door het beslag heen. Roer ook de walnoten en kruidnoten door het beslag.
  • Giet het beslag in de bakblik en snijd 1 banaan in de lengte doormidden en druk met de bolle kant in het beslag.
  • Bak de cake ongeveer 50-60 minuten.
  • Laat de cake 10 minuten afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakrecepten, bananen kruidnoten cake, bananencake, kruidnotencake

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk