Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BAKKEN CAKE, CUPCAKES & KOEKJES RECEPTEN

Bananen- kruidnoten cake.

De lekkerste bananencake maak je zelf! De cake is lekker smeuig en gevuld met walnoten en kruidnoten.

Bananen- kruidnoten cake.

De lekkerste bananencake maak je zelf! De cake is lekker smeuig en gevuld met walnoten en kruidnoten.
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 50 min
Totale tijd 1 uur
Gang Koek & Gebak
Porties 12 plakken

Ingrediënten
  

  • 125 gram gesmolten boter
  • 150 gram suiker
  • 2 el speculaaskruiden
  • 2 eieren
  • 60 ml melk
  • 4 rijpe bananen
  • 250 gram bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • handvol walnoten
  • handvol kruidnoten

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Meng de suiker met de gesmolten boter ( opwarmen in magnetron op laagste stand) en mix dit door elkaar. Voeg de eieren, melk en vanille extract, bloem, bakpoeder, speculaaskruiden en zout toe en mix alles goed door elkaar heen.
  • Pureer 3 bananen in een blender. Voeg toe aan het beslag en mix dit. Voeg daarna de walnoten en kruidnoten door en roer dit met een lepel rustig door het beslag heen.
  • Giet het beslag in de bakblik en snijd 1 banaan in de lengte doormidden en druk met de bolle kant in het beslag.
  • Bak de cake ongeveer 50-60 minuten.
  • Laat de cake 10 minuten afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakrecepten, bananen kruidnoten cake, bananencake, kruidnotencake

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.