Met dit makkelijke recept maak je binnen 30 minuten een heerlijke champignonsaus met malse kipfilet en meergranenrijst. Simpel en makkelijk maar vooral ontzettend lekker!



Rijst met champignonsaus.
Ingrediënten
- 1 pak meergranenrijst (lassie)
- 1 grote ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 pakje boursin knoflook & fijne kruiden
- 1 blik Geconcentreerde champignonsoep (Unox)
- 250 gram champignons
- 3 stuk kipfilets
- 2 el kipkruiden
- ½ tl kurkuma
- ½ tl kerriepoeder
- olijfolie
Instructies
- Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
- Snijd de kipfilets in stukjes en voeg de kipkruiden toe. Pel en snijd de ui en knoflook fijn.
- Maak de champignons schoon en snijd in kwarten.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook en de kip voor 5 minuten.
- Voeg de champignons, kurkuma en kerriepoeder toe en bak dit voor 5 minuten mee.
- Roer de Boursin en champignonsoep er door. Laat dit nog 15 minuten zachtjes pruttelen.
- Garneer met wat peterselie.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle