Rijst met champignonsaus.

Met dit makkelijke recept maak je binnen 30 minuten een heerlijke champignonsaus met malse kipfilet en meergranenrijst. Simpel en makkelijk maar vooral ontzettend lekker!

Rijst met champignonsaus.

Met dit makkelijke recept maak je binnen 30 minuten een heerlijke champignonsaus met malse kipfilet en meergranenrijst. Simpel en makkelijk maar vooral ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pak meergranenrijst (lassie)
  • 1 grote ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 pakje boursin knoflook & fijne kruiden
  • 1 blik Geconcentreerde champignonsoep (Unox)
  • 250 gram champignons
  • 3 stuk kipfilets
  • 2 el kipkruiden
  • ½ tl kurkuma
  • ½ tl kerriepoeder
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
  • Snijd de kipfilets in stukjes en voeg de kipkruiden toe. Pel en snijd de ui en knoflook fijn.
  • Maak de champignons schoon en snijd in kwarten.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook en de kip voor 5 minuten.
  • Voeg de champignons, kurkuma en kerriepoeder toe en bak dit voor 5 minuten mee.
  • Roer de Boursin en champignonsoep er door. Laat dit nog 15 minuten zachtjes pruttelen.
  • Garneer met wat peterselie.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord champignonsaus, rijst, rijst met kip

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk